Koltuk Kaplama (Koltuk Döşeme) Yaptırmanın Avantajları

Evimizde kullandığımız koltuk takımı belli bir süre kullanımda normal olarak deforme olmakta bu nedenle de arayış içine gireriz yeni takım mı? almak mantıklı yoksa eskisini yaptırmak mı?. Genelde daha önce kaplama yaptırmayan müşteriler bu düşüncelerle bize ulaşırlar aslında bu mantık yanlış düşüncedir. Neden yanlıştır çünkü piyasada koltuk takımı fiyatları kullanılan malzemelere göre değişir.



Koltuk döşeme mi sıfır takım almak mı?

Sıfır koltuk takımı almak mı? mantıklı yoksa eskisini almak mı dediğimizde örneğin: 5 bine de 10 bine de 15 bine de 20 bine de 25 bine de 30 bine de 40 bine de sıfır koltuk takımı satılmaktadır. Bu kıyaslamayı yaparken eski koltuğunuzun kaplama yapıldığında değeri ne kadar olacak bu kıyaslanmalıdır.

Bazı mağazalar ya da sosyal medya gibi internet sitelerinde satılan kalitesiz malzemelerden yapılan koltuk takımlarıyla kıyaslamak mantıklı olmaz kullanılacak malzeme aynı kalite olursa mantıklı olur. Sadece koltuk takımında değil herşey de aynıdır kaliteye göre fiyatlar değişir. Her zaman koltuk döşeme yani kaplama yaptırmak sıfır almaktan mantıklıdır daha da ekonomiktir.

Koltuk Kaplama (Koltuk Döşeme) Yaptırmanın Avantajları

Eski takımınızı istediğiniz kaliteye göre zevkinize göre yeniletebiliyorsunuz. Koltuk döşeme yaptırırken kaliteyi siz belirliyorsunuz. Avantajlı olan sizsiniz fabrikasyon ürünlerin geneli 28 dns sünger den yukarısını koymaz 2 yıl garanti verirler 2 yıl sonra da atar bir o kadar para verip yenisini alırsınız ucuz takımların mantığı budur. Koltuk döşeme yaptırdığınızda ise 32 dns ve hr süngerleri tercih edebilirsiniz hr sünger de de istediğiniz kaliteyi tercih edebiliyorsunuz. Kumaş seçimi yaparken de istediğiniz kumaş kalitesini seçebiliyorsunuz burda kaliteyi kendiniz belirliyorsunuz bu nedenle de eskisini mi yaptıralım yok sa yenisini mi alalım mantığı yanlıştır. Kıyaslama yaparken neye göre kıyaslama yaptığımız önemlidir hangi kalitede sıfır takımla kıyaslayacağız bilmemiz gerekiyor.

Yani kısaca özel yapım her zaman kaliteli olur daha dayanıklı olur daha ucuz olur. Çakma kumaşlar ve kalitesiz süngerler yerine kaliteli kumaş ve sünger le eski koltuğunuz yeni takım haline gelmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız