KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Kalite tesadüf değil bir seçimdir. Lütfen bizi piyasada ucuz kumaşı kaliteli göstererek piyasanın altında fiyat veripde paranızı çöp edecek firmalarla karıştırmayınız. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Güler koltuk döşeme ve kaplama atölyesi olarak tamamen şeffafız kumaşlarımızı canlı görebilirsiniz. Koltuk kaplama işini bize yaptırmasanızda yaptıracağınız firmaya kumaşın birinci sınıf olup olmadığını sorunuz paranız çöpe gitmesin başkasıyla anlaşsanızda kime döşeme değişikliği yaptırırsanız yaptırın bize kumaşların resimlerini atıp birinci sınıf mı değil mi bakalım size her zaman yardımcı oluruz yeterki insanların parası çöp olmasın bu devirde kolay para kazanılmıyor. Lütfen bizi yanlış anlamayın kimseyi kötülemiyoruz fakat birinci sınıf kumaş deyipde çakmalarını kullanan çok döşemeci var onların yüzünden işini dürüstce yapan firmaların adı kötüleniyor bu sektöre zarar veriyorlar.
Koltuk kaplatmak isteyen kişilerin koltuklarını kaplatmadan önce doğal olarak merak ettiği koltuk yüzü değiştirme ne kadara mal olur? düşüncesidir. Evet bazen müşterilerimiz mesaj atarak ''benim koltuk takımım var yüz değişimi ne kadar olur diye soru sormaktalar bizim cevabımızda ürünü görmeden fiyat verimiyoruz''. Koltuk takımı modelleri çok olduğu için görmeden fiyat veremeyiz whatsapp'tan resim atılırsa ortalama bir fiyat verebiliriz.
Koltuk yüz değişimi olacak modele fiyat verirken seçilecek kumaş tercihleride çok önemlidir. Örneğin bir takıma 35 metre kumaş giderken başka koltuk takımına 25 metre gitmektedir. Tay tüyü, nubuk, kadife ve keten kumaşlar arasında fiyatlar farklılık göstermektedir. Tay tüyü kumaşın metresi ile orjinal nubuğun metre fiyatı farklıdır. Bahsettiğim kumaşlar birinci sınıf kumaşlardır.
Yeni hali
Eski hali
Yeni hali
Eski hali

Piyasada ucuz satılan tay tüyü ve nubuk kumaşlarda vardır fiyatlarına göre kalite değişmektedir. Müşteri kaplandığında anlayamaz kumaşın kalitesini fakat kullandığında kısa sürede deforme olduğunu, sıkıntıların ortaya çıktığını görecektir.

Döşeme değişikliği yaptığımız bazı ürünler







Müşterilerimizle sık karşılaştığımız olay ise bu fiyata yeni koltuk takımı alırım öncelikle bu konuya biraz açıklık getireyim fabrikasyon ürünlerde kullanılan kumaş kalitesiyle bizim kullandığımız kumaş kalitesi arasında çok fark var. Fabrikalar ürünü ne kadar az maliyete mal ederse o kadar çok kazanırlar. Her zaman özel yapım daha sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Çünkü görerek kumaşların kalitesine bakarak seçim yapabilirsiniz. Biz güler koltuk döşeme olarak müşterilerimize ucuz kumaşları ve kaliteli aynı tür kumaşları göstermekteyiz birinci sınıf kumaşla ikinci kalite kumaşın arasındaki farkı müşterilerimiz görebilmektedir.

Anlayacağınız koltuk takımınız modeli ve seçeceğiniz kumaş türüne göre koltuk yüz değişimi fiyatları belirlenmektedir. Anlayacağınız bir koltuk takımı yenilenmesi için koltuğun modeli ve seçilecek kumaş artı sünger kalitesi fiyatları etkilemektedir. Günümüzde ucuz malzemeden yapılıp ucuza satılan koltuk takımlarına rekabet çok olduğu için ne kadar ucuza mal edilirse o kadar ucuza satılır mantığı ile çalışılmaktadır. 

Kısaca koltuk yüzü değiştirme ne kadara mal olur? özetlemeye çalıştım. Detaylı bilgi almak için lütfen iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçiniz size yardımcı olmak benim işim. Wahatsapp dan 0543 265 72 28 numaramıza resim atarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Yaklaşık 3 hafta kadar önce başka bir döşemecide yaptırmış olduğum koltuk takımımı dikkatsizce ve olmaması gereken şekilde atılan dikişler, gönyesiz ve özensiz bir montaj ile son derece kötü bir şekilde geri aldım. Süngeri bile aynı kalite beklerken orta soft olan mevcut süngerim gitmiş yerine bildiğiniz beton gibi sünger takılmış, hatta olması gerekenden daha ince sünger kullanılmış ve üstü plaka süngerlerle doldurulmuştu (bunu koltuklar ikinciye sökülürken farkettik). Kol dayama yerleri nizamsız monte edilmiş, ön kısımlar orijinalinde küt gelirken verdiğim yer neden bilmem yarımay şeklinde sünger yapıştırıp öyle kaplayıp orijinalinden çok farklı bir halde teslimat gerçekleştirmişti. Tüm kusurları tabi ki paketlemeyi açtıktan sonra görebildik. 10 senedir huzur içinde kullandığım koltuk takımımı o şekilde geri almam açıkçası evdeki huzurumu kaçırmıştı.

    Malum firmaya ulaşma çabalarım olumsuz olup onlarda geri dönmeyince internette girmiş olduğum arayış sonucu Güler Koltuk Döşeme ile karşılaştım. Birkaç yer ile de görüştükten sonra Sefa bey’in cana yakın ilgisi, ve çalışmalarını izleme fırsatı bulmuş olduğum ekibinin de katkısıyla koltuklarımı 1 ay içerisinde ikinci defa Güler Koltuk Döşeme’ye teslim etmiş oldum. En çok etkilendiğim durum çalışma arkadaşlarının milimi milimine ölçü alarak işlem yapıyor olmalarıydı. Ortada bir nizam var, bu belliydi.

    Birkaç gün geçtikten Güler Koltuk Döşeme ile anlaşıp koltuklarımı en kısa sürede aldılar. Ben, diğer yer 3 haftada teslim ettiğinden birkaç hafta sessizlik beklerken Sefa bey bana daha ertesi günü sürekli yapılan işlemlerden resimler atmaya başladı. En ince detayı soruyor, ve fikriniz olmadan dikiş bile atılmıyor, dikişin cinsi bile bana soruluyordu. Bu kadarını beklemiyordum.

    Resimleri gördükçe içim rahatlamaya başladığı an Sefa bey tekli koltuğum bittiği zaman kontrol amaçlı beni işletmesine davet etti. Denetmen gibi tekli koltuğumun işçiliğini, gönyesini, simetriğini, montajını, dikişlerini, süngerini, heryerini kontrol ettim. Açıkçası tebessümümü gizleyemiyordum. İşçilikte çok iyi olduklarını anlamıştım ama bu kadar profesyonelliği beklemiyordum. Gittiğim gün, tüm koltuklarımın bitmiş olduğunu gördüm. Şaşırmıştım diğer taraf 3 haftada koltuklarımı teslim etmişken Sefa bey ve ekibi 3-5 günde koltuklarımı orijinalinden daha iyi bir şekilde bitişmişlerdi. Bir diğer sevindiğim şey, iskelet gibi görünmeyen yerlerde olan kusurları tamir etmiş olmalarıydı. Bu kadar özen karşısında şaşırmamak elde değil.

    Herşey son derece temiz, nizami ve gönyede işlenmiş olarak, büyük ve işçiliği biraz da zor olan koltuk takımım Sefa bey ve profesyonel ekibi sayesinde orijinalinden daha iyi bir halde bitmişti. Son derece titiz ve hava almayan bir streçleme, ve oda yetmeyip kumaşa sarılı bir şekilde koltuklarım araca yüklendi ve incelemeye gittiğim koltuklarım aynı gün evime teslim edildi. Önceki döşemeciden kaynaklı koltuklarımdan soğumuştum, sağolsun Sefa bey ve ekibi bu anlamda huzurumu tekrar geri kazandırdılar.

    Tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Bir insan anca evine bir şey yaparken bu kadar özenli olur. Burada iş bir an önce bitsin ödememizi alalım bir diğeri gelsin mantığı yok, müşteri odaklı çalışma var, müşteri memnuniyeti var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alparslan bey yorumunuz bizi tanımayan müşterilerimize referans olacaktır çok teşekkür ederim efendim. Müşteri memnuniyeti hep önceliğimiz olmuştur.

      Sil
  2. Bir üçlü, iki tane birli kanepe yüz değişimi ne kadar? Kanepelern kolları ahsaptan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp dan resimlerini atabilirmisiniz görmeden fiyat veremiyoruz efendim.

      Sil
    2. Koltuk yüzü yenileme nekadar fiyatı ve bazı yerlerinde deysiklik yapiyormusunuz

      Sil
  3. Yaptıkları işi severek yapıyorlar eski koltuklarım gitti yerine yepyeni koltuklargeldi evimin havası değişti tekrar teşekkür ler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koltuk döşeme işinde her zaman kaliteye önem vermişizdir efendim. Ürünlerinizi güle güle kullanınız. Yorum yazdığınız için ayrıca teşekürler efendim.🙏

      Sil
  4. Güler Koltuk Döşeme gerçekten müşteri memnuniyeti odaklı çalışan işin ehli, ilgili ve kısa sürede istediğinizden daha iyi sonuçla ürünleri teslim ediyorlar. ben iki defa döşeme yaptırdım. çok memnun kaldım. öyleki yakın çevreme tavsiye ettim. birine koltuk takımı imalatı yaptılar diğerine döşeme herkes çok memnun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekürler efendim ürünlerinizi güle güle kullanınız.

      Sil
  5. İnternetteki yorumlara bakarak bulduk bu işletmeyi. Herkes 5 yıldız vermiş olamaz diye düşündün ama yine de gidip görüşmek istedim. İşyerine girdiğimiz andan itibaren samimiyeti hissettim. İşlerini de yerinde görünce hemen yaptırmaya karar verdik. Normalde o paraya biraz daha ekleyip yenisini alabiliriz ikilemi yaşamalıydık ama yaptırma kararını Sefa Usta sayesinde çok kolay verdik. Tam söylediği gün söylediği saatte evden aldı ve söylediği tarihten önce tertemiz getirdi. İşçiliği, en bilinen markaları aratmadı. Söylediğimiz model aynen uygulanmıştı. İlk andan itibaren sürekli fotoğraf göndererek bilgilendirdi. Çok iyi zanaatkarlar ve esnaflar ama en önemlisi çok iyi insanlar. Aldıkları ücretin her kuruşu helal olsun. Verilen 5 yıldızların gerçek olduğunu net bir şekilde gördüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilal bey söze önem veren bir firmayız koltuklarınızı güle güle kullanın efendim🙏. Koltuk döşeme işi özen isteyen bir iştir bizde severek yapıyoruz efendim.

      Sil
  6. Güler döşemeyi internette araştırırken buldum aslında yorumların hepsinin olumlu olmasına inanamadım önce çünkü genelde pek doğru olmuyor.Atölyelerine gittim tam da o sırada bitirdikleri takımı paketliyorlardı ; yapılan iş çok temizdi.Siparişimi verdim mükemmeliyetçi bir insanım.Koltuk takımım ve masa takımım ilk aldığımdan çok daha şık oldu gerçekten çok başarılılar ayrıca sözünün eri insanlar ; tam zamanında teslimat yaptılar hiç mağduriyet yaşamadım.Böyle efendi işini iyi yapan insanların bilinmesini isterim.Hayırlı bol kazançları olsun🙏🙏🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canan hanım koltuklarınızı güle güle kullanın efendim. Koktuk döşeme ve kaplama işi gerçekten ince işcilikli bir iştir özen istediği gibi işide bilmek gerekiyor. Yorum için teşekürler🙏.

      Sil
  7. Hayırlı akşamlar benim bitane büyük üçlü koltuğum var yeniletmek istiyorum acaba
    yeriniz nerede bilği alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yerimiz başakşehirde whatsapdan yazarmısınız.

      Sil
  8. 2 üçlü koltuk 2 berjer 5 kırlent ne kadar

    YanıtlaSil
  9. Salon Tipi büyük köşeli koltuk keten kumaşla kaç tl tutar? ortalama bir fiyat verirseniz yeterlidir

    YanıtlaSil
  10. Merhaba hayırlı akşamlar iletişim için bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  11. Mrb sehir olarak nerdesin acaba?

    YanıtlaSil
  12. İki tane berjer koltuk yüzü değişecek fiat verirmisiniz

    YanıtlaSil
  13. Merhaba iki çestır 2berjal 6 sandalye kumaşı tay tüyünden nekadara yaparsınız

    YanıtlaSil
  14. Iki koltuk 2 cekyat yuzu ne kadar

    YanıtlaSil
  15. 2 Tane 3lü 2tekli fıyat 8 tanede kırlent var nekadar acaba

    YanıtlaSil
  16. istikbal marka iki adet üçlü çekyat sandıklı ve iki adet tekli sandıklı küçüklerde açılıyor kaç liraya kaplanır

    YanıtlaSil
  17. Köşe takımım var fiyat alabilirmiyim afaki bir rakam

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Oturma grubu 3+3+1+1nekadar fiyati

    YanıtlaSil
  20. 3 .3..1.1 ne kadar malolur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmeden fiyat vetemiyoruz resimlerini atarsanız ortalama bir fiyat çıkarabiliriz.

      Sil
  21. İyi günler yeriniz neresi birde köşe takımı fiyat alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerimiz başakşehir de resimleri atarmısınız

      Sil
  22. Merhabalar.1 adet 3 lü koltuğun kılıfını ne kadara değiştirebilirsiniz?

    YanıtlaSil
  23. Hayırlı günler benim 1.1.3.3. Koltuklarım leke tutmayan mumaş ve arka kısma kapitone idtiyorum kılasik düz takım olurmu ortalama fiyat almama mümkünmü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız