KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Kedi tırmalamasına kumaş mı arıyorsunuz? Doğru adrestesiniz pati dostlarımızla artık koltuklarınızı rahat rahat paylaşabilirsiniz.

Pati dostu kumaş
Pati dostu yeni kumaşımız üretilmiştir 20 farklı renk seçeneğiyle hizmetinize sunulmuştur. Evde kedi besleyenler için özel üretilen kedi tırmalamasına karşı kumaş seçimi için doğru adrestesiniz. Güler koltuk döşeme farkıyla pati dostu müşterilerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kediye özel kumaş seçeneğiyle koltuklarınız deforme olmayacaktır. Bir çok hayvan sever evinde kedi beslemeye korkuyor çoğunun şikayeti koltuklarının deforme olacağıdır. Evinde kedi besleyen hayvan severler ise sevimli dostlarımız için koltuk takımlarına tırmalamaya karşı özel kumaşlar arayışında olup bir çoğuda yanlış yönlendirilmektedir her kumaş pati dostu değildir. Pati dostu kumaş seçimi için doğru adres önemlidir tecrübeli firmayla çalışmak gerekiyor bizim için her zaman müşteri memnuniyeti önde olmuştur. Müşteri memnuniyeti de kalitenle ortaya çıkar. Kaliteli malzemeler her zaman geç deforme olur kalitesiz emitasyon ürünler kısa sürede deforme olur.


Eğer evde kedi besliyorsanız ve kedinizi çok seviyorsanız o zaman koltuk alırken ya da kolduk yüz değişimi yaptırırken ilk önce kedi tırmalamasına karşı etkili kumaş türlerinden seçmelisiniz. Kediler hangi kumaşı tırmalamaz? evet bu sorunun bir kaç cevabı vardır. Kediler özel hayvanlardır beslediğim için biliyorum doğasında tırmalama olduğu için tırnağının bastığı kumaş keten ve suni deri ise kedide tırmalama isteği olacaktır. Kediler bir çok kumaşı tırmaladığı için firmalara özel kumaş talebinde bulunduk siz değerli müşterilerimize kedi tırmalamasına karşı özel kumaş yaptırdık. Gönül rahatlığıyla koltuklarınıza kullanabilirsiniz ayrıca kedinizin tırnak bakımlarını zamanında yaptırmalısınız aksi halde hangi kumaş olursa olsun kumaşı deforme olacaktır. Tırmalama olmasada tırnakları kumaşı delecektir.
İletişim numaramız: 05432657228 başakşehir İstanbul.

Yorumlar

  1. Merhaba l koltuğun var evde kedi köpeğim var dayanıklı kumaşla kiliflatmak istiyorum fiyat LBilirmiy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05432657228 numaradan bize ulaşırsanız size kedi tırmalamasına karşı dayanıklı kumaşlar hakkında yardımcı olabilirim efendim.

      Sil
  2. Safa Bey ve ekibi geldi ve kedi tırmalama sorunumuzu bir günde çözdü. Garanti ve profesyonel iş yaptıkları için teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer bey koltuklarınızı güle güle kullanın efendim. Bizi seçtiğiniz için teşekürler.🙏

      Sil
  3. Dedikleri saatte gelen, dedikleri şekilde işlerini yapan ve dedikleri saatte teslimat yapan esnaflar artık kalmadı derken karşımıza çıktınız çok teşekkür ederiz.
    Özellikle kedi tırmalamasına karşı olan kumaş tavsiyeniz tam isabet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serkan bey yorumunuz için teşekürler efendim. Her zaman kalite ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir efendim.

      Sil
  4. Peki tüy tutuyor mu bu sertex kumaş, evdeki koltuklarıma çok tüy yapışıyor.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar
    Ankara'da kiminle irtibat kurabilirim?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, sertex kumaşlardan perde yapabilir mi acaba? Kedilerim perdelerimi tırmaladı da çözüm bulmaya çalışıyorum :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Merhaba İzmir de şubeniz var mı?

    YanıtlaSil
  8. Fiyat alabilirmiyim kedi besliyorum

    YanıtlaSil
  9. Mersin Tarsus'tayım bu kumaş heryer de bulunur mu? 3 kedi ile başım belada tüm sandalye, baza başlıkları, deri koltuk kenarları berbat durumda

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, şehir dışında yaşıyorum da. Ölçüleri verip ona göre yapıyor musunuz yoksa illaki sizin mi gelip yapmanız gerekiyor?

    YanıtlaSil
  11. Malesef şehir dışına çıkamıyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?