KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Kediler sevimli olduğu gibi evde bazı sorunlarıda ortaya çıkarmakta bu sorunların başta geleni ise tırmalama alışkanlığıdır. Ev de kedi besleyen kişiler genelde koltuk gibi ev eşyalarını tırmalama sonucu eşyaların özelliklede koltukları zarar görmektedir. Kedilerin en çok tırmalamayı sevdiği kumaş keten kumaşlardır keten kumaşı tırmalamak kedilerin çok hoşuna gidiyor. Kediler deriyi de tırmalamayı çok seviyor kediler çok tatlı ve sevimli hayvanlardır bende kedi beslediğim için çok iyi biliyorum tırnağının geçtiği herşeyi tırmalarlar koltukları tırmalamak özelliklede koltuğun kol kısmı ve arka kısımlarını çok tırmalarlar genelde tercihleri sert olan yerlerdir. Güler koltuk döşeme ve kaplama atölyesi olarak yaptığımız her işin arkasındayız ve işciliğimizede biz garanti veriyoruz. 

Sertex firması el değiştirdiği için şimdilik yeni kumaş üretimi olmuyor pati dostlarımızın zarar vermeyeceği kumaş çeşitlerini araştırmaktayız şu anlık sertex firmasının yeni sahipleri üretim için bizlere bir bilgi paylaşmadı yeni kumaş önerimiz ise lukastır. Yeni makalemizde bulunmaktadır linke tıklayarak okuyabilirisiz.


Sertex kediye dayanıklı kumaş siparişi verebilirsiniz. Türkiye'nin her yerine gönderim sağlanmaktadır. Sertex new anfora serisi köpek ve kedi tırmalamasına piyasadaki en dayanıklı kumaştır özel üretimdir. Kısa süreliğine sertex anfora kumaşı kampanyalı fiyata alabilirsiniz.


Müşterimizin koltuklarını ekledim ayrıca yorumunuda ekledim okuyabilirsiniz

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ

Sertex kedi tırmalamasına karşı kumaşı özel ürettiği için tercih edebilirsiniz bir neden ise firmanın tırmalamaya karşı garanti vermesidir. Diğer kumaşlardan biraz pahalıdır fakat koltuğunuzu kaplattıktan sonra kaliteyi anlayacaksınız kediniz artık koltuklara yaklaşmayacak tırmalama sorunundan da kurtulmuş olacaksınız.
KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ
Eğer evde kedi besliyorsanız ve kedinizi çok seviyorsanız o zaman koltuk alırken ya da kolduk yüz değişimi yaptırırken ilk önce kedi tırmalamasına karşı etkili kumaş türlerinden seçmelisiniz. Kediler hangi kumaşı tırmalamaz? evet bu sorunun bir kaç cevabı vardır. kedi tırmalamasına karşı ilk başta gelen kumaş türü Sertex süet floklu kumaşlardır. Sertex kedi tırmalamasına karşı özel ürettiği kumaşdır firma kedi tırmalamasına garanti vermektedir. 

Sertex kedi tırmalamasına karşı özel yapılmış kumaşlar garantilidir kedinizin ilgisini çekmemektedir. Eğer kediniz kumaşları tırmalamayı çok seviyorsa özellikle sertex kedi tırmalamasına karşı özel yapılan kumaştan koltuğunuzu kaplatmanızı öneririz.

Alternatif seçenekler arasında ithal kadife ve tay tüyü kumaşlar vardır. Evinde kedi besleyen bir çok müşterimizin koltuklarına yüz değişimi yapmış bulunmaktayız. Şu ana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadık. Edindiğimiz tecrübeye dayanarak kedi tırmalamasına karşı ithal kadife ve tay tüyü kumaşlar tercih edilebilir. Ancak bu kumaşlar ithal olduğu için birde kediye özel üretilmediği içinde hiç bir garantisi yoktur. 

Resimdeki koltuk evinde kedi besleyen müşterimize ait koltuğun arka sırt kısımlarını kedisi tırmalamıştı yenisini yapıp evine götürdüğümüzde kedisi koltukların üzerinde gezindi bir müddet kediyi izledik acaba koltukları tırmalayacak mı diye fakat kedi gezindi ve koltuklardan uzaklaştı şuana kadarda hiç bir müşterimizden bir şikayet almadık.

Sertex kedi tırmalamasına karşı koltuk döşeme fiyatı almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşırsanız detaylı olarak yardımcı olabilirim. 0543 265 72 28 numaramıza whatsapp dan resim atarakda bilgi alabilirsiniz elimizden geldiği kadar müşterilerimize yardımcı olmaktayız.

Yorumlar

  1. Merhaba l koltuğun var evde kedi köpeğim var dayanıklı kumaşla kiliflatmak istiyorum fiyat LBilirmiy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05432657228 numaradan bize ulaşırsanız size kedi tırmalamasına karşı dayanıklı kumaşlar hakkında yardımcı olabilirim efendim.

      Sil
  2. Safa Bey ve ekibi geldi ve kedi tırmalama sorunumuzu bir günde çözdü. Garanti ve profesyonel iş yaptıkları için teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer bey koltuklarınızı güle güle kullanın efendim. Bizi seçtiğiniz için teşekürler.🙏

      Sil
  3. Dedikleri saatte gelen, dedikleri şekilde işlerini yapan ve dedikleri saatte teslimat yapan esnaflar artık kalmadı derken karşımıza çıktınız çok teşekkür ederiz.
    Özellikle kedi tırmalamasına karşı olan kumaş tavsiyeniz tam isabet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serkan bey yorumunuz için teşekürler efendim. Her zaman kalite ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir efendim.

      Sil
  4. Peki tüy tutuyor mu bu sertex kumaş, evdeki koltuklarıma çok tüy yapışıyor.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar
    Ankara'da kiminle irtibat kurabilirim?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, sertex kumaşlardan perde yapabilir mi acaba? Kedilerim perdelerimi tırmaladı da çözüm bulmaya çalışıyorum :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Merhaba İzmir de şubeniz var mı?

    YanıtlaSil
  8. Fiyat alabilirmiyim kedi besliyorum

    YanıtlaSil
  9. Mersin Tarsus'tayım bu kumaş heryer de bulunur mu? 3 kedi ile başım belada tüm sandalye, baza başlıkları, deri koltuk kenarları berbat durumda

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, şehir dışında yaşıyorum da. Ölçüleri verip ona göre yapıyor musunuz yoksa illaki sizin mi gelip yapmanız gerekiyor?

    YanıtlaSil
  11. Malesef şehir dışına çıkamıyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız