Keten koltuk kumaş leke tutar mı?

Çoğu koltuk takımında keten kumaş görürüz özellikle de belli firmalar keten kumaşı çok tercih eder. Keten kumaş kullanışlımıdır ? Keten kumaşlar kullanmaya bağlı kullanış şekli değişir günlük kullanımda keten kumaşlar pek tercih edilmemesi gerekiyor çünkü temizlik konusunda biraz sıkıntılıdır.

Keten kumaş dokuma olduğu için yıkamalık kumaştır silinme özelliği yoktur koltuk takımınızın sabit bölgelerinde kullanıldığında çıkarıp yıkayamayacağınıza lekeler çıkmaz ve kusmada yapabilir.
Keten kumaş yıkanabilir olduğu için seyyar minderlerde fermuarlı olduğu için çıkarılıp yıkanabilir. Keten koltuk kumaş leke tutar mı ? Sorusuna cevap olarak keten kumaş leke tutar ve silinmesi zordur sildikce leke izleride bırakabilir. Piyasada ucuz keten kumaş çok olduğu için ucuz takımların üzerinde çok görünmektedir fakat ucuz keten kısa sürede sıkıntı yaşatır vermiş olduğunuz para çöpe gitmiş olur. Keten kumaş leke tutar mı? Leke tutar yıkamalık kumaş olduğu için günlük kullanımda sıkıntı yaşatır.
Koltuk döşeme işinde fiyatlar yeni koltuk takımı fiyatında diyen müşteriler oluyor biz de kendilerini bilgilendiriyoruz koltuk döşeme özel yapım olduğu için ucuza satılan koltuklarla kıyaslamak aslında mantıklı değil çünkü koltuk döşeme yaptırdığınızda kumaşın ve süngerin kalitesini görüp seçiyorsunuz kaliteyi kendiniz belirliyorsunuz 20 binliralık koltuk takımını 5-7 binliraya yaptırıyorsunuz.

5-7 binliralık sıfır koltuk takımları en ucuz malzemelerden yapılmaktadır. Param çöpe gitmesin diyorsanız koltuğunuzu kaliteli malzemelerle döşetmeniz daha mantıklıdır. Örneğin; BMW ile RENAULT arasındaki konfor birmidir yani kalite aynımı dır? Tabikide aynı değildir bu nedenle de aralarında fiyat farkı vardır. Koltukda bu şekildir ucuza yapılan takımlarda sadece görsellik vardır kullananlar iyi bilir. Kısaca koltuk döşeme işinde kumaşı ve süngeri kendiniz seçebiliyorsunuz bizim işte kaliteyi belirleyen müşteridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız