Beylikdüzün'de oturan Alparslan bey'in koltuk takımını yeniden döşedik yorumu

Müşterimizin bizzat kendisinin yazdığı işletmemiz hakkında yaptığı yorumdur. Bizden üç hafta önce başka döşemeciye koltuklarını kaplatmış ve sonu hüsranla bitmiş fakat bizi internetten buldu koltuk kaplama için bizde kendilerine yardımcı olduk iş sonunda koltuklarını evine teslim ettik kendisi bu süreci ve memnuniyetini bu yorumda anlattı buyrun okuyunuz.
Hayatımda ikinci kez koltuk döşetiyorum. İlginç olan kısım ilk koltuk döşemeyi Güler Koltuk Döşemeden 3 hafta kadar önce yaptırmış olmamdı.(Yanlış okumadınız, üç hafta).
 
ARAYIŞ:
İlk döşettiğim yerden koltuklar geldiğinde sarılı olduğundan pek inceleme fırsatım olmamıştı. Birde tüketici olarak düşüncemiz “koltuk işte, ne olacak ki oluyor”. Ambalajları söktüm, ve maalesef vermiş olduğum o güzelim koltuklarımda bir sürü işçilik hatasıyla karşılaştım.(Görünen yerlerde parmağın girebileceği kadar üst üste atılan, yanlardan göze batacak şekilde ortadan gelen yerde dikişler. Alt ve orta iskelet birleşim yerlerinde nizamsız dikişler, iskeletler arası açıkları, kol dayama yerlerinde yanlış ölçü kesimden kaynaklı süngerle doldurulmadan dolayı orijinal görüntüsü bozulmuş yerler, vs vs vs.)
 
TANIŞMA:
Yaptırdığım yer ile iletişim sağlanamayınca internette arayışa girdim. Güler Koltuk Döşeme’yi, nedense son gideceğim yer olarak belirledim kafamda. Birçok yerle görüştükten sonra son olarak Güler’e geldim. Sahibi Sefa bey, son derece ilgili ve güler bir yüzle beni ağırladı. Açıkçası hiçbir döşemecide 1 saati geçik vakit ayırmamıştım ilk gittiğimde. İlgi, referanslar yaptığı işler vs derken ekibiyle de tanışma fırsatım olmakla beraber çalışırken inceleme fırsatı yakalamış oldum.
 
İLK ETKİLENME:
Gözüme ilk çarpan, ekibin bir yeri metre ile milimetrik bir şekilde ölçerek işleme almış olmaları idi. Ben yapı olarak biraz hassas ve titiz birisiyim. Ne verirsem onu almak isterim. Yamuk şeyleri sevmem, nizam olsun isterim, titizlik olsun isterim. Sallama iş değil.
Ve arkadaşların çalışmasını izledikçe ekibinde benim gibi olabileceği düşüncesi iyice içime oturmuştu.
Birkaç gün düşünmem gerektiğini söyleyip 1-2 saat kaldıktan ve ekibin hassasiyetle olan çalışmalarını inceledikten sonra ayrıldım.
 
SÖZLEŞME:
Aradan birkaç gün geçtikten sonra acaba ne yapsam düşüncesiyle otururken Sefa bey’den ne yaptınız karar verdiniz mi diye mesaj geldi. İçimden madem aynı zamanlarda aynı şeyi düşündük, bu işi onlara vermeliyim diye düşünerek tamam dedim.
 
İKİNCİ ETKİLENME:
Diğer koltuk döşemeci beni hiç aramamıştı işlem boyunca. Sefa bey sürekli yapılan işlemlerden resim gönderiyor, incelikleri vs mesaj olarak atıyordu. Ne yalan söyleyelim, VIP gibi hissetmiştim o an. Danışmadan dikiş bile atmıyorlar.
 
ÜÇÜNCÜ ETKİLENME:
Tekli bittiği zaman beni incelemem için davet ettiler. Ben birkaç hafta sürer diye beklerken 3-5 güne bitmişti.(Diğer yer 3 hafta kadar sonra teslimat yapmıştı). İşçiliklerinde ki profesyonelliği gördükten sonra kafamda soru işareti olmadan gittim. Tekli koltuk bitmişti. Her tarafını denetmen gibi inceledim. Benim koltuklarım biraz işçilik gerektiren, büyük koltuklardı. Koltukta milim yanlış bir şey görmedim. Her şey olabilecek kadar nizami, her şey olabilecek kadar gönyede, her şey olabilecek kadar titizlikle yapılmıştı. Bir diğer etkilendiğim şey, koltuk iskeletinde gördükleri kusurları onlarmış, sivri yerleri eğe ile almış olmaları idi. Aşırı şaşırdım. Yapmasalar ruhum duymaz. Koltukları resmen kendi evlerine alıyorlarmış gibi büyük bir titizlikle döşemişler, ve bu şekilde ince detaylarda işçiliklerini sonuna kadar vermişler.
Bir diğer şaşırdığım durum ikili ve üçlünün de aynı nizam ve titizlikle bitmiş olmaları idi. Kontrol amaçlı gittiğim akşam, koltuklar araca yüklendi ve eve geldi.
 
PAKETLEME VE MONTAJ:
Streçleme, hiçbir şekilde hava almayacak şekilde yapıldı. Bu şekilde geleceğini düşündüğüm anda koltuklarımı birde kumaşa sardılar. Bu, bir özendir…
Temiz bir şekilde geldi. Üçlü büyük olduğundan asansöre girmemiş ve merdiven ile çıkartılmış, montajı evde yapılmıştı. Montaj yaparken de izledim, milimi milimine, gönyesinde ve tertemiz bir işçilik ile üçlünün de montajı yapıldı, ayaklar nizami bir şekilde takıldı.
 
Üç haftadır evimde koltuklardan dolayı kaybettiğim huzuru Güler Koltuk Döşeme’nin işinde son derece hassas olan Sefa bey, ve Sefa bey kadar da hassas olan o güzel ekibi sayesinde geri almış oldum.
 
Bizler, tüketici olarak detayları bilemeyiz. Kılıf değişecek deriz ve kılıfa odaklarınız. Ama Güler Koltuk Döşeme sizin göremediğiniz ve bilmediğiniz tüm detayları görünmeyen yerlerde bile olsa aynı hassasiyetle işleyip size koltuklarınızı teslim ediyor.
 
Net rakamı yazmayacağım ama ilk işten dolayı çöpe atmış olduğum birkaç bin tl nin acısı koltuklarımın orijinalinden daha iyi gelmesiyle atlattım sayılır. İşin en güzel tarafı mutlu hissediyorum.
 
Hiç başka bir yer aramanıza gerek yok, Güler Koltuk Döşeme’ye son derece referans birisiyim. Detaylı bilgi almak isterseniz ulaşabilirsiniz ve tek tek sıkılmadan işçiliklerinin güzelliklerini anlatabilirim.
 
Sefa bey ve o güzel ekibine teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu hep açık etsin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız