Oyakkent sitesinde oturan müşterimizin koltuk takımı

Başakşehir Oyakkent sitesinde oturan müşterimizin koltuk takımına orjinal nubuk kumaşdan kaplama yaparak teslim ettik. Müşterimiz evindeki eski koltuk takımına döşeme değişikliği yaptırıp yenilemeye karar verdiğinde bize internetten ulaşarak eski koltuk takımını yeniletmek istediğini belirtmiştir. 
Müşterimiz daha önce birkaç koltuk döşeme firmasından fiyat almış ve bizden fiyat istemiştir.  Whatsapp üzerinden bize resim atarak fiyat talep etti Güler koltuk döşeme ve kaplama olarak kendisine fiyatımızı verdik.

Başakşehir Oyakkent sitesinde oturan müşterimiz işciliğimiz ve kumaş tercihinde kararsızdı daha önce hiç koltuk takımı kaplatmadığı için nasıl olacağını bilmiyordu eski modelinin birebir aynısını istiyordu ve eski modelin aynısının yapılamayacağını sanıyordu bizde kendisine koltukları yenileyip evinize getiririz ve koltuklarınızı görmeden ödeme yapmazsınız dedik. İşciliği beğenmezseniz ödeme yapmayabilirsiniz dedik ve müşterimiz tamam dedi kendisinin çok takıntılı olduğunu belirtti bizde işciliğimizden yana sıkıntı olmayacağını ve birebir koltuğunuzun aynısını yapıp getireceğimizi söyledik.
Müşterinizin koltuk takımını alırken hepsini almadık kanepenin birisinin evde kalmasını istedi daha önce hiç koltuk kaplama yaptırmadığı için tereddütleri devam ediyordu tamam dedik sizin içiniz nasıl rahat oluyorsa öyle yapalım dedik ve müşterimizin isteğine göre kanepenin birini evinde bıraktık sandalyeleri ve diğer kanepeyi aldık. Müşterimiz evdeki kalan eski kanepeyle yeni yaptığımız kanepeyi karşılaştıracaktı.

Söz verdiğimiz gibi kanepeleri ve sandalyelerini zamanında yapıp evine teslim ettik ve eski kanepesini yenilenmiş ve birebir aynısı olarak gördüğünde çok rahatladı ve diğer kanepeyide yaptık evine teslim ettik. Biz müşterilerimize her türlü güveni vermekteyiz. İşciliğimiz ve kalitemizden hiç bir zaman taviz vermedik vermeyeceğizde çünkü bizim işler tavsiye üzerine yürür temiz ve kaliteli iş tavsiye edilmemizi sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız