Özel ölçü sıfır koltuk takımı yapıp teslim ettik

Kayaşehir 3 bölgede oturan müterimize daha önce koltuk döşeme yaptık memnun kalan müşterimiz annesine sıfır koltuk takımı yaptırmak istediğini söyledi bizde beğendiği modelin resimlerini bize yollamalarını ve aynısını yaptığımızı belirttik. Müşterimiz istediği modeli bize yolladı ve fiyat çalışması yaptık kendilerine fiyatımızı verdik.
Kayaşehirde oturan müşterizin annesinin evine gidip detaylıca konuşup kumaş ve renk seçimi sonrası siparişi verdiler. 15 gün içinde sıfır takımı müşterimizin istediği şekilde yapıp teslim ettik.
Sıfır takım malzemeleri birinci sınıftır. Sünger 32 dns gri sünger, iskeleti gürgen resimlerde görebilirsiniz. Kumaş birinci sınıf tay tüyüdür.
Birinci sınıf malzemelerden sıfır imalatı yapıyoruz isteğe göre özel ölçüde koltuk takımı yapıp müşterimize teslim ediyoruz. Sıfır takımlarının iskeleti ömürlüktür fırınlanmış gürgen ağacından yapılmaktadır.

Yorumlar

  1. Benimde koltuklar var 2 çekyat 2 berjer ve bunların hem yüzlerini hemde süngerleri çok sert değiştirmek istiyorum 05386382080

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız