Koltuk döşeme mi yoksa yeni takım almak mı mantıklı

Eski koltuk takımını yenilemek mi yoksa sıfır koltuk takımı mı almak daha sağlıklıdır. Eski koltuk takımınızın iskeleti sağlamsa yeni koltuk takımı almak mantıksızdır. Eski koltuk takımı döşme değişikliği sonrası yeni koltuk takımı almış gibi yenilenecektir.
Döşeme değişikliği sadece üzerindeki kumaşın değişmesiyle kalmıyor. Koltuk döşeme yapılırken eski kumaşlar sökülür koltuk iskelet haline gelir ve kontrol edilir. İskelette herhangi bir tamirat gerektiren bölge varmı diye bakılır varsa tamiratı yapılıp sağlamlaştırılır.

Alt kolon lastikler kontrol edilir değişmesi gereken lastikler değiştirilir ve iskelet sağlamlaştırılır. Eski koltuk takımınızın iskeleti sağlamsa ve koltuğunuzun modellinden memnunsanız sıfır takım almak gereksizdir. Şuan ucuz sıfır koltuk takımları kalitesiz malzemelerden yapıldığı için altığınız takımın hem ömrü az hemde paranız çöp olur.

Güler koltuk döşeme firması olarak şuanki ucuz sıfır koltuk takımlarının ne tür malzemelerden yapıldığını çok iyi biliyoruz. Palet tahtasında bile koltuk takımı yapıp satan firmalar var. Genelde en kötü koltuk takımına 2 yıl garanti süresi verirler 2 yıldan sonra tanımazlar hatta sizin telefonlarınızada bakmayanlar çıkacaktır. Bir çok müşterimiz mağazalardan şikayetci olduğu için bizi arayıp koltuklarını yeniletmiştir.

Koltuk takımı yeniletirken malzeme kalitesi önemlidir. Biz süngeri dahi 32 dns gri sünger ve hr sünger kullanıyoruz yenilediğimiz koltuk takımları daha uzun ömürlü olsun diye kumaş kalitesinide birinci sınıf kumaşlardan kullanıyoruz müşterimizin parası çöp olmasın. En iyi reklam müşteri tavsiyesidir biz bunun farkındayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız