GÜNEŞLİPARK GARDENYA SİTESİNDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN TAKIMI TESLİM EDİLDİ

Güneşlipark Gardenya sitesinde oturan Hüseyin bey'in sandalyeleri ve koltuk takımına sertex döşemelik kumaş ve sünger değişimi yapıp teslim ettik. Müşterimizin isteğine göre eski koltuk takımını istediği şekilde yenileyip evine teslim ettik.
GÜNEŞLİPARK GARDENYA SİTESİNDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN TAKIMI TESLİM EDİLDİ
Hüseyin bey bize internetten ulaşarak evine davet etti kendileri koltuk döşeme yapılmasını ve süngerlerin değişmesini istedi ve kumaş olarak kaliteli kumaş istediğini bize belirtti bizde kendilerine sertex in kumaşlarını gösterdik. Müşterimiz sertex sımane martin kumaşını seçerek döşeme yapılmasını talep etti. Fiyat hesaplaması yapıp fiyatımızı sunduk. Sertex kumaşla müşterimizin sandalyeleri ve koltuk takımına sünger değişimi dahil 4800 tl fiyat ile anlaştık.


Daha önce müşterimizin komşusunun 1500 tl ye koltuk takımını kaplattığını ve beğenmediklerini bize söyledi. Müşterimizin koltuk takımını ve sandalyelerini yeniledikten sonra söz verdiğimiz günde evine teslim ettiğimizde çok beğendiğini bize söyledi.

Müşterimiz eski koltuk takımını en iyi malzemelerden yenileterek sıfır koltuk takımı almış gibi oldu. Koltuk kaplama fiyatları kullanılan malzeme kalitesine göre değiştiği gibi koltuk takımının kaplandıktan sonrada uzun ömürlü olmasıda kullanılan malzeme kalitesine göre değişmektedir.

Ucuz ve kalitesiz malzeme kullanımı fiyatta makul olabilir fakat en fazla 2 yıl sonra tekrar kaplatmak ya da yeni takım almak zorunda kalabilirsiniz. Paranızın çöp olmasını istemiyorsanız koltuk döşeme yaptırırken kaliteli malzeme kullanılmasını tercih etmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız