Başakşehir Ağaoğlu'nda oturan müşterimizin koltuk takımı yenilendi

Başakşehir, Maskonun yakınında olan Ağaoğlu konutlarında oturan müşterimiz bize internetten ulaşarak koltuk takımının yenilenmesini istedi biz de akşam evine misafir olduk detayları konuştuktan sonra fiyatta anlaştık. Kendileri renk seçimi için Masko da Vallini kumaş firmasından istediği kumaşı ve rengi seçmiştir.

Müşterimizin Koltuk takımını, sandalyelerini ve bazasını yeniledik. Yapılan işlemler ise koltuk takımının süngerleri değişmiştir. Müşterimizin isteğine göre model değişikliği yapılmıştır. Kaliteli dokuma kadife kumaşla yüz değişimi yapılmıştır.

Ürünler müşterimizin yeni evi 5 Levente teslim edilmiştir. Müşterimizin zevkine göre koltuk yüz değişimi yaptık sizde eski koltuk takımınızı yenilemek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yaptığımız işleri Facebook sayfamızdan güncel olarak paylaşmaktayız. Kalite her zaman önceliğimiz olmuştur. Lütfen bizi ucuz malzemeyle iş yapan firmalarla karıştırmayınız ucuz malzeme paranızın çöpe gitmesi demektir. Ucuz yapılan işle kaliteli malzemeyle yapılan iş arasında en fazla 500-600 tl oynar.

Kaliteli yapılırsa en az 6-7 sene koltuk takımınıza birşey olmaz ucuz yapılırsa senesini görmeye bilir. Whatsapp tan resim atarak ortalama bir fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız