ATAKENT MAHALLESİNDE OTURAN MÜŞTERİMİZ SONER BEYİN KOLTUK TAKIMI

Halkalı Atakent mahallesinde oturan müşterimiz Soner beyin koltuk takımı ve sandalyelerini Sertex kumaşla yüz değişimi ve sünger değişimi yapıp teslim ettik. Soner bey bana internetten ulaşarak whatsapp üzerinden iletişime geçmiştir.
Yeni hali
Soner bey whatsapp tan bana koltuk takımının resimlerini yollayarak fiyat teklifinde bulunmuştur istediği kumaş ise orjinal nubuk kumaştır. Fiyat hesaplaması yaparak orjinal nubuktan kendilerine fiyatımızı verdik yaklaşık 1 ay sonra bana başka döşemeciyle görüştüğünü ve bana beğendiği kumaşın resmini çekip benim vermiş olduğum fiyat başka döşemecinin vermiş olduğu fiyattan çok yüksek olduğunu söylemiştir. Bende Soner beyin bana orjinal nubuk kumaş diye attığı resimdeki kumaşın firmasına giderek kumaşı inceledim ve gördümki çakma nubuğu orjinal diye Soner beye sunmuşlar.
Yeni hali
 Eski hali
Kendilerine bu kumaşın orjinal olmadığını söyledim ve kendilerini dükkanıma gelmelerini çayımızı içmelerini rica ettim. Soner bey eşi ile dükkanımıza geldi kendilerine çakma nubuk ve orjinal nubuk kumaşları gösterdim ve diğer döşemecinin kendilerini gösterdiği kumaşla orjinal nubuğun alakası olmadığını kendileri görmüş oldu ve bana teşekkür ederek renk seçimi yapıp fiyatta anlaştık.
Soner beyin yapmış olduğu yorum
Ertesi gün Soner bey bana whatsapp tan sertex simena marisa kumaşını daha çok beğendiğini ve bu kamaşla döşeme yapılmasını rica etti bende sertex in firmasına giderek kendilerinin istediği kumaşı bulup kendilerine kartelayı getirdim ve çok memnun kaldılar.

Koltuk takımını 3 gün de müşterimizin istediği şekilde yapıp koltuk döşeme ve sünger değişimi yapıp teslim ettik. Müşterimizin memnuniyetini işletmemiz hakkında yapmış olduğu yorumdan okuyabilirsiniz.

Müşterilerimize fiyat verirken kaliteli, kalitesiz, orjinal ya da çakma kumaşlardan ayrı ayrı fiyat vermekteyiz. Çakmayı orjinal diye tanıtmıyoruz bu nedenle firmamıza talep genelde tavsiye üzerine olmaktadır. Bizde bu memnuniyetleri sitemizde paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Koltuk döşeme fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız