Atakent mahallesi Elite City sitesinde oturan Emine hanım'ın koltuk takımını yenileyip teslim ettik

Halkalı Atakent mahallesi Elite City sitesinde oturan Emine hanım numaramızı internetten bularak bize ulaşmıştır. Whatsapp tan bize resim atıp fiyat teklifi istemiştir biz de kendilerine ortalama bir fiyat hesaplaması yapıp dönüş sağladık.
Yeni hali
Emine hanım kumaşları canlı görmek istediğini ve bizi evine misafir etmek istediğini belirtmiştir. Bizde müsait bir zaman da Emine hanım ın evine misafir olduk kumaş renklerini ve kalitesini canlı görüp fiyatta da anlaştıktan sonra kendilerine koltuklarınızı 10-15 gün içinde alacağız dedik ve sıraya aldık.
Eski hali
Bir hafta sonra koltuk kaplama için takımı aldık. Üçgün gibi bir sürede koltuk takımını yenileyip evine teslim ettik. Müşterimiz bizden memnun kaldığı için googledeki işletmemiz hakkında yorumda bırakmıştır. Ayrıca Emine hanım ın berjerinin içinden telefon çıkmıştır koltukları evine götürdüğümüzde kendisinede teslim edilmiştir.
Koltuktan çıkan telefon

Birinci sınıf kumaş ve malzeme kullanmamız müşterilerimizin parasının çöpe gitmesini önlemektedir. Çalışmış olduğumuz müşterilerimiz bizim yaptığımız her işin arkasında olduğumuzu biliyorlar. Güler koltuk döşeme olarak müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Yaptığımız her işin arkasındayız.

Bugüne kadar müşterilerimizi mağdur etmedik çünkü kazandığımız paranın helal olmasını istiyorsak insanların parasını hak etmemiz gerektiğini biliyoruz. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. Beddua almak yerine hayır duası almayı tercih ederiz bunun bilincindeyiz. Kullandığımız kumaşlar 3 yıl garantilidir. Kumaşına garanti vermeyen kumaş firmalarıyla kesinlikle çalışmıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız