KAYAŞEHİR 16 BÖLGEDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMI YENİLENDİ

Kayaşehir 16 bölgede oturan müşterimizin eski koltuk takımına model değişikliği yapıp birinci sınıf kumaş ve 32 dns gri süngerle değiştirip teslim ettik. Kayaşehir 16 bölgede oturan müşterimiz daha önce Masko mobilyacılar çarşısında fiyat araştırması yaptığını bizim fiyatımızın daha uygun olduğunu bize söylemiştir.
KAYAŞEHİR 16 BÖLGEDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMI YENİLENDİ
Koltuk döşeme yaptırmak isteyenler fiyat konusunda karar verememektedirler. Fiyatlar kullanılacak malzeme ve kumaş kalitesine göre çok değişiklik göstermektedir. Bazı firmalar kullandığı kumaş ve sünger kalitesini söylemeyerek ucuz kalitesiz malzemeler kullandığı için fiyatları çok çok aşağı çekmektedirler. Bu durum koltuk döşeme yaptırmak isteyen kişilerin kafasını karıştırdığı gibi ucuza kaplatanlarında kısa süre sonra pişman olduklarını bir çok müşterimizden duymuşuzdur.

Bizim kalitemiz ortada olduğu için yaptığımız her işe garanti vermekteyiz. Her işin arkasında olduğumuz için garantili kumaşları kullanmaktayız. Ucuz kumaşların garantisi yoktur. Kısa süre içinde deforma olmaktadırlar.

Sizde koltuk kaplatmak istiyorsanız kesinlikle kaliteden şaşmayınız aksi halde ucuza kaçarak paranızı çöpe atmış olacaksınız. Ucuz kumaşla pahalı kumaş arasında en fazla 500-600 tl oynamaktadır. 500-600 tl için de koltuk takımınızı çöp etmenize değmeyecektir.

Elimizden geldiği kadar müşterilerimizi bilgilendirmekteyiz ve fiyatlar konusunda da yardımcı olmaktayız. Eski koltuklarınızı yeniletmek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek detayları bize anlatabilirsiniz. Keşif için evinize geldiğimizde karşılıklı fikir alışverişi yaptıktan sonra seçeceğiniz kumaş türüne göre eski koltuklarınızı alıp 3-4 gün içinde sıfır koltuk takımı almış gibi yenileyip teslim etmekteyiz. Koltuk döşeme modelleri ve koltuk kaplama modelleri için lütfen iletişime geçiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız