KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME FİYATLARI İSTANBUL

Eski koltuklarınızın yüzünü değiştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz diyebiliriz çünkü Güler Koltuk Döşeme sizin aradığınız döşeme atölyesidir. Neden Güler Koltuk Döşeme? siz değerli müşterilerimize güler yüz, dürüst ve samimi şekilde koltuğunuz için olması gereken ne gerekiyorsa bilgilendirmekteyiz.

İnternette Koltuk yüz değiştirme fiyatları İstanbul diye arama yaptığınızda karşınıza bir çok firma çıkacaktır evet bizim sektör rekabeti yüksek bir sektördür. Bu nedenle yaptığınız iş reklamınız olacaktır.
KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME FİYATLARI İSTANBUL
Koltuk yüz değiştirme fiyatları koltuğunuzun modeli ve kumaş tercihine göre değişmektedir. Nubuk, tay tüyü ve kadife bu üç kumaş örneğini kısaca size anlatayım bu kumaşların metre fiyatları farklılık göstermektedir. Nubuk ve kadife tay tüyüne göre biraz daha pahalıdır bu nedenle koltuk modelinin resmi olmadan ve kumaş tercih edilmeden sağlıklı bir fiyat ortaya çıkmaz.

Nubuk ve kadife kumaş pahalı dedik ancak piyasada herşeyin olduğu gibi bu kumaşlarında çakması çok diyebiliriz. Biz müşterimizi ziyaret ettiğimizde kaliteli ve ucuz kumaşların kartelasını müşterimize göstermekteyiz müşterimiz hangisini tercih ederse bizde o na göre fiyat vermekteyiz.

Daha çok müşterilerimize kaliteli olan kumaşlarımızı önermekteyiz çünkü koltuklarınızı eviniz de kullanıyorsunuz.

Ucuz kumaşların kalitesi düşük olduğu için kısa sürede laminesinden açma yaparak sorun çıkarmakta bu nedenle 200-300 tl fark için kaliteli kumaş kullanmak daha mantıklıdır.

Fabrikasyon sıfır koltuk takımlarında kullanılan malzemelerin kalitesi düşüktür ucuza mal edipte para kazanmak için süngerden, kumaştan ve iskeliti sunta yaparak malzemeden çalıp para kazanmak için 2000 binlira 2500 binlira gibi fiyatlara koltuk takımları satılmaktadır görünüşe aldanmayın. Bizim kullandığımız kumaşlarla fabrikasyon takımlarda kullanılan kumaşlar arasında çok fark vardır.

Detaylı bilgi için lütfen iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız