KOLTUK TAKIMI YÜZ DEĞİŞTİRME FİYATLARI

Değerli müşterilerimizin en çok merak ettiği konu koltuklarını kaplatmadan önce fiyattır. Koltuk kaplama fiyatları modele göre değişkenlik göstermektedir. Koltuk modelleri değişkenlik gösterdiği gibi bir de beğenilen kumaşa göre de fiyatlar değişmektedir.
KOLTUK TAKIMI YÜZ DEĞİŞTİRME FİYATLARI
Koltuk takımı yüz değiştirme fiyatları gidecek kumaş metrajı ve modelin işcilikli ya da basitliğine göre değişkenlik göstermekte. Koltuk takımını görmeden kaplama fiyatını veremiyoruz fakat teknelojiden faydalanarak whatsapp tan koltuk takımınızın resimlerini bize yollayabilir yüz değişimi hakkında fiyatı öğrenebilirsiniz.

Whatsapp tan koltuk takımınız resmini atmanız ortalama fiyat çıkarmak için kolay bir yöntemdir. Fakat her zaman koltukları yerinde görmek daha sağlıklıdır.

İstanbul Avrupa Yakasında bir çok ilçe ye ücretsiz servisimiz vardır. Evinize kadar geliyoruz yanımızda kumaş örneklerinide getiriyoruz beğendiğiniz kumaşa göre fiyatımızı veriyoruz. Koltuk takımı yüz değiştirme fiyatları piyasaya göre uygun olduğu için işletmemiz tercih edilmektedir. Kaliteyi üretmek bizim işimiz bizim işte yaptığınız iş reklamınızdır temiz ve kaliteli yaparsanız tavsiye edilirsiniz.

Detayları isterseniz iletişim adreslerimizden görüşebiliriz saygılarımla.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız