KANEPE YÜZÜ DEĞİŞTİRME FİYATLARI İSTANBUL

Merhabalar, hepimizde bildiği bilgi günümüzde evlerin en temel ihtiyaçlarından biriside koltuk takımları. Peki, günümüzde bizlerin bir nevi ihtiyacı haline gelmiş bu koltuk takımları, neye göre seçilmelidir? Evet, koltuk seçimleri yaparken, her birey kendi zevkine ve kendi ihtiyacına göre yapıyor. Ancak bu durum bazen maliyetli olduğu için ekonomik olarak hesabımıza pekte uygun gelmeyebiliyor. Sizde böyle mi düşünüyorsunuz? Eğer, sizinde eviniz için yeni bir koltuk takımına ihtiyacınız varsa ve bunun için hem ekonomik hem de şık modeller arayışındaysanız, size şuan doğru adrestesiniz, diyebilirim. Neden mi? Çünkü bugün siz gulerkoltukdoseme.com okuyucularımız, için “Koltuk döşeme” adlı içeriğimizi, dizayn ettim ve yine sizler içinde bu başlık altıda, işleyen bu sistemle ilgili birçok fikir önerisinde bulunacağım.
KOLTUK DÖŞEME
Evet, koltuk secimi yaparken dikkat etmemiz gereken birbirinden farklı ve buna kişinin zevki de dâhil olmak üzere, birçok husus bulunmaktadır. Bu hususlardan bazıları ise bulunduğunuz evin metre karesi, alacağınız takımın çok işlevli olup olmadığı, koltuğun dekorasyonu ve son olarak da bütçenize uygun olup olmadığıdır. Bu konuda ben siz okuyucularıma, şöyle bir öneride bulunmak isterim; alacağınız koltuk takımın uzun vadeli kullanılabilir olmasına özen gösterin. Dekorasyon zevke ve zamana göre geçici bir hal alabilir. Ama işlevi daha uzun yıllar sizi idare edecektir. Tabi, ‘yok benim için dekorasyonu önemli’ diyorsanız, bu her kesimin bütçesi için uygun bir karar olmayabilir. Benim tavsiyem hem daha işlevli hem de daha ekonomik bir arayışta olan okuyucularımız içindi.  Bu konuda destek bekleyen okuyucularımız, dekorasyon acısından uygun koltuk secimi önerileri için daha önceki bir anlatımımız olan “Koltuk takımları ile profesyonel dekorasyon örnekleri” adlı içeriğimizi, inceleyebilirsiniz.

Koltuk Kaplama

Her arzuladığımızda yeni koltuk alımı yapmak, takdir edersiniz ki günümüzde hepimizin yapabileceği bir şey değil. Peki, o halde koltuk kaplama fikrine ne dersiniz? Özelliklede eski koltuk takımınızı çok seviyorsanız ve vazgeçemiyorsanız, bu seçenek tam size göre diyebilirim. Evet, yanlış duymadınız eskimiş koltuk modellerini, çöpe atıp yenisi için dünya kadar masrafa son! Başta da bahsettiğim gibi koltuk secimi yapılırken, kullanışlı ve daha uzun ömürlü olması, o koltuk takımının dekorasyonundan daha önemli. Çünkü dekorasyonunu zaman içerisinde zevkinize bağlı olarak, koltuk kaplama işleviyle rahatlıkla halledilebilir ve bu işlemle yeni koltuk takımına vereceğiniz bütçeden de tasarruf edebilirsiniz. İşte bu konuda destekçiniz olan güler koltuk döşeme olarak sizlerin yanındayız. Üstelik şıklığıyla göz kamaştıran kumaş ve dekorasyon seçenekleri ile birlikte…

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız