KOLTUK TAKIMLARI İLE PROFESYONEL DEKORASYON ÖRNEKLERİ

Evlerin temel ihtiyaçlarından birisi de koltuk takımlarıdır. Birden fazla çeşit koltuk takımı modeli bulunmaktadır. Koltuk takımı seçimlerinde kaliteye, konfora ve görselliğe bakılmalıdır. Evin büyüklüğü de  koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gereken konulardandır. Küçük bir odaya büyük bir koltuk takımı alındığında, hem modelin görsel görüntüsü gölgelenecektir, hem de odanın kullanım alanı kısıtlanacaktır.
Koltuk Takımları İle Profesyonel Dekorasyon Örnekleri

Koltuk Takımı Modelleri

Koltuk takımı modeli seçerken odanın büyüklüğü ve ailenin kalabalık olup olmaması da göz önünde bulundurulmalıdır. Küçük odalarda kullanım alanı daha geniş kalsın diye köşe koltuk modeli tercih edilmektedir. Köşe koltuk modelleri ortamın daha geniş ve ferah görünmesini sağlar. Spor model sevenler içinde köşe koltuk takımları idealdir. Rahatlığı açısından da tercih edilir. Kanepelerde de çok şık modeller yer alıyor. Evinize ve tarzınıza uygun klasik ya da spor koltuk takımları buluyor.

Büyük odaya sahip aileler genellikle, iki üçlü koltuk bir berjerden oluşan koltuk takımlarını tercih etmektedir. Koltuk takımlarında ayakların yerden yüksek olması temizlik sırasında kolaylık sağladığı için çok tercih ediliyor. Misafir ağırlamayı seven ya da kalabalık aileler için yatak olabilen modeller ön plandadır. Televizyon odası için alınacak koltuk modelinde, görünümün yanı sıra rahatlığına da bakılmalıdır. Kafa ve sırt mekanizmalı koltuk takımları televizyon odaları için tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Sırt mekanizması yatar veya dik pozisyonda ayarlana bilir olması rahatına düşkün olanlar için güzel bir ayrıntı olmaktadır.

Koltuk Takımı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Ayrıntılar

Koltuk takımları fiyatı seçilen modele göre farklılık göstermektedir. Çocuklu aileler de kumaşın siline bilir olması tercih sebeplerindendir. Siline bilir kumaşlı koltuk takımları kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Depolama alanı az olan evlerde sandıklı kanepeler tercih edilmektedir. Misafir odaları için koltuk takımı seçimlerinde görsellik ön planda tutulmaktadır. Daha açık renkler ve klasik modeller tercih edilmektedir. Oturma minderi orta sert olanlar misafir odalarında kullanılan modeller arasında yer almaktadır. Koltukların rahat olması da önemlidir.

Koltuk takımlarında minderli ve mindersiz modellerde bulunuyor. Sade sevenler ve kalabalık sevmeyenler için mindersiz modeller tercih edilmektedir. Minderli modeller kullanım olarak daha rahat ve konforlu olmaktadır. Son dönemlerde koltuk takımlarında zıt renkler kullanılarak kombinlenmektetir. Evine hareket katmak isteyenler için bu tarz modeller tercih edilmektedir. Modellerde her zevke uygun renk seçeneği bulunmaktadır. Ürünlerde kullanılan malzeme ve kumaş kalitesi ön planda yer almaktadır.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Bilgihanemiz.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız