UYGUN KOLTUK DÖŞEME, KOLTUK KAPLAMA FİYATLARI BİZDE

Koltuk döşeme işinde yıllardır hizmet veren çalışanlarımızla kendi atölyemizi kurup hizmet vermeye devam etmekteyiz. Güler koltuk döşeme atölyemizde siz değerli müşterilerimize uygun fiyat, kaliteli hizmet ve güler yüz ile hizmet vermekteyiz. İstanbul avrupa yakasında her yere hizmetimiz vardır. Yerimiz Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir mahallesindedir.
Koltuk yüz değişimi yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz çünkü biz siz değerli müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Koltuk döşeme kumaşları farklılık göstermektedir mesela tay tüyü, nubuk, kadife ve keten gibi daha bir çok koltuk döşeme kumaşları mevcuttur.

Koltuk döşeme fiyatlarıda koltuğun modeline ve seçilecek kumaşa göre değişmektedir. Ayrıca tay tüyü kumaşın da görünümü aynı fakat kalite bakımından değişik çeşitleri vardır. Biz müşterilerimize fiyat verirken bütün seçenekleri sunmaktayız. En iyi kalite kumaşı da söylemekteyiz kalitesiz kumaşıda yani müşteri memnuniyeti bizim için birinci sıradadır. Detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız