GÜRGEN KOLTUK TAKIMI MODELLERİ, İSTEĞE GÖRE ÖZEL İMALAT VE FİYATLARI

Yaşam alanlarımızda en çok vakit geçirdiğimiz oturma odalarını kendi zevkimize göre döşememiz oldukça önemlidir. Koltuk takımları oturma odamızın en önemli eşyaları arasında yer alır. Koltuk takımı modelleri günümüzde birçok seçenekle sunulmaktadır. Son derece şık ve dikkat çeken koltuk takımları arasından her zevke hitap eden koltuk takımları ile oturma odaları çok daha güzel oluyor.
KOLTUK TAKIMI MODELLERİ
Koltuk takımları klasik, spor ve modern olmak üzere çeşitli seçeneklerle satışa yer almaktadır. Bu ürünleri inceleyerek değişik renk ve modelleri evinizde bulundurmak istediğinizde onlarca seçenekle sizlere birçok alternatifi sunan güler mobilya firmamız'da aradığınız koltuk takımlarını uygun fiyat aralıkları ile bulabilirsiniz. Koltuk takımı seçiminde evinizin dekoruna, odada kullanmış olduğunu renklere ve dekorlara uygun olarak seçim yaparak güzel kombinle çok daha güzel oturma odalarına sahip olmak mümkündür.

Modern Tarz Koltuk Takımı Modelleri

Günümüzde değişik seçeneklerle sunulan koltuk takımı modelleri kullanışlı ve kaliteli olması ile dikkat çekiyor. Modern koltuk takımlarını seviyorsanız, modaya uygun tasarımlara göz atmak için güler mobilya daki koltuk takımlarını inceleyebilirsiniz. Modeli ve tasarımı ne olursa olsun, her zevke ve talebe uygun renk seçeneklerini bize ulaşarak kolaylıkla bulabilirsiniz. Zengin renk seçeneği ile dilediğiniz ambiyansı elde edebileceğiniz koltuk takımlarında çeşitli modeller yer alıyor. Tüm koltuk takımı modellerinde su geçirmeyen kumaşlar tercih edilirken, leke tutmayan özelliği ile de zor zamanlarınızda sizi koruyan koltuk takımlarına sizde kesenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz.

Koltuk Takımı Fiyatları

Evinizi zevkinize göre döşemek istediğinizde bu yılın modasını inceleyerek koltuk takımı modelleri arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz. Uygun fiyat avantajları ile sizlere benzersiz ürün seçenekleri sunuluyor. Özellikle de sonbahar döneminde firmamızın uygun fiyatlarından yararlanarak istediğiniz modeli kolayca satın alabilirsiniz. İndirim ve kampanyalardan yararlanarak şık bir dekorasyona da imza atabilirsiniz. Bunun için size sunulan bu ayrıcalıklardan hemen yararlanmanız gerekir.

Dekorasyonda farklı bir hava yakalamak isteyenler seçtikleri ürünlerin kaliteli olmasına özen göstermeleri gerekir. Çünkü seçilen koltuk uzun süreli kullanılacağı için bu ayrıntıya mutlaka dikkat edilmelidir. Özellikle su geçirmeyen ve leke tutmayan modeller tercih edilerek kullanılmalıdır. Ayrıca istediğiniz modelin resmini çekin bize yollayınız bu modelden istiyorum deyiniz bizde yapalım. Detaylar için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız