HALKALI KOLTUK DÖŞEME VE YÜZ DEĞİŞİMİ

Halkalı ve çevresine ücretsiz keşif servisimiz vardır. İstanbul Avrupa yakasında bir çok bölgeye hizmet vermekteyiz. Güler Koltuk Döşeme atölyesi olarak eski koltuklarınızı yeni koltuğa çevirmekteyiz. Siz isteyin biz yenileyelim. Koltuk döşeme, koltuk kaplama gibi hizmetlerin yanında isteğe göre özel ölçülerde koltuk takımıda yapmaktayız.
HALKALI KOLTUK DÖŞEME VE YÜZ DEĞİŞİMİ
Değerli müşterilerimiz beğendiğiniz takımın resmini çekin size daha uygun fiyata en iyi malzemelerden yapıp teslim edelim. Yerimiz Başakşehir Altınşehir mahallesindedir.

Koltuklarınız eskimişse iskeleti sağlam ise atmayın bizimle iletişime geçin eski koltuklarınızı sıfır koltuğa çevirelim. 20 yılı aşkın süredir koltuk döşeme işinde tecrübemiz bulunmaktadır. Masko piyasasında hizmet verdikten sonra kendi atölyemizi kurup bu sektörde müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Yapılan iş temiz olursa tavsiye edilirsiniz bizim işte yaptığın iş reklamdır. Bu nedenlede kısa sürede en çok tercih edilenler arasına girmeyi başarmış bulunmaktayız. Detaylı bilgi almak için lütfen iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçiniz. Whatsapp tan da iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

Whatsapp ve Cep Tel 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız