ISPARTAKULE EVLERİ TAHTAKALE MAHALLESİ KOLTUK DÖŞEME VE TAMİR

Tahtakele mahallesi Ispartakule Evlerinde oturuyor iseniz ve de koltuklarınızın yüzü değişecekse biz eski koltuklarınızı uygun fiyat ve kaliteli işcilikle yenileyebiliriz. Atölyemiz Ispartakule Evlerine 10 daakika mesafededir. 20 yılı aşkın bir süre maskoda çalışmış bulunmaktayız artık kendi atölyemizde hizmet vermekteyiz. İşciliğimiz masko kalitesinde en önemliside önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.
ISPARTA KULE EVLERİ TAHTAKALE MAHALLESİ KOLTUK DÖŞEME VE TAMİR
Ücretsiz servisimizle evinize misafir olup koltuklarınız hakkında yapılması gerekenleri siz değerli müşterilerimizden dinlemekteyiz ve de yapılması gerekenleri siz değerli müşterilerimize anlatarak bilgi vermekteyiz.

Ispartakule evleri koltuk döşeme: Kullanmış olduğumuz malzemeler birinci sınıftır çünkü kullanılan malzeme ne kadar kaliteli olursa yapılan işte o kadar kendini gösterir. Güler mobilya ailesi olarak müşterilerimize güler yüzlü ve dürüst yaklaşımla müşteri potansiyelini kısa sürede artırdığımızı söyleyebiliriz.

Bizim mantığımızda müşteriyi kazıklamak yoktur çünkü bir kere kazıklarsın bu işlerde yaptığın iş reklamdır. En iyi reklam yapılan iştir. Bu nedenle Güler Koltuk Döşeme müşterilerine değer vermektedir.

Peki koltuklar kaç günde biter? evet biz anlaşma sonrası işin yoğunluğuna göre bilgi vermekteyiz koltukları yüz değişimi ya da tamir için aldığımızda en fazla bir hafta içinde teslim etmekteyiz. Detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki iletişim adreslerinden bizimle irtibata geçiniz.

İletişim: 0543 265 72 28
Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir
Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız