Kedi tırmalamasına güncel kumaş önerisi yeni

Daha önce sertex in ürettiği kedi tırmalamasına karşı kumaş ı önermekteydik fakat sertex firması el değiştirdiği için üretim durdu yeni sahipleri henüz üretime devam edecek mi etmeyecek mi bir bilgi paylaşmadı bu nedenle stokta ürün kalmadığı için çözüm olarak kedi tırmalamasına karşı dayanıklı yeni kumaş arayışına girmek durumunda kaldık siz değerli müşterilerimize hizmet verebilmek adına lukas ı test ediyoruz.

Kedi tırmalamasına karşı kumaş seçimi yaparken önce test ediyoruz bildiğiniz üzere kedilerin hepsi aynı özelliği taşımadığı için her kedi her kumaşı tırmalamıyor. Sizlere önerebileceğimiz kumaş ise her kediye dayanıklı olması gerekiyor en azından bu oranı daha da aşağıya çekmek istiyoruz.
Önereceğimiz lukas kumaşımızı 10 kediden 7 si tırmalamıyor şuana kadar tırmalayan kedi çıkmadı henüz yüzde 3 lük kısmınıda biz tırmalarsa diye şuanlık ihtimal veriyoruz yüz de yüz tırmalamıyor desek yalan olur tabikidi biz müşterilerimizi kandırmak değil onların sorunlarına çözüm aramaktayız.

Ben hep kedileri çocuklara benzetirim yani bazı çocuklar çok yaramaz olur içindeki enerjiyi atmak için çok haraketli olurlar bazı çocuklarda durgun olur fazla haraketli değillerdir yani kedilerin bazıları çok yaramaz bazılarıda çok uysaldır.
Evdeki dostlarımızla aynı ortamı paylaşıyorsak onlarla huzurlu mutlu bir şekilde yaşamak için çözümü biz insanlar üretmelidir biz de bu konu hakkında çalışmalar yapmaktayız şuan lukas kumaşımız çok iyi bir şekilde kedi tırmalamasına dayanıklılığıyla ön plana çıkmaktadır. Daha fazla bilgi için iletişim adresimizden bizimle iletişe geçebilirsiniz. Kedi tırmalamasına karşı yeni kumaşımız lukastır.

Yorumlar

  1. merhaba iletiim var mı fiyat almak için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05432657228 bu numaradan bilgi alabilirsiniz

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız