Halkalı atakent mahallesi laleşehir konakları koltuk döşeme

Müşterimiz bize internetten ulaşarak koltuklarının kaplanacağınız ve süngerlerinin değişeceğini belirterek fiyat teklifi istedi koltuk döşeme fiyatları seçilecek kumaşa, yapılacak işleme ve koltuğun modeline göre değişiyor bizde müşterimizin halkalı laleşehir konakları sitesine evine gidip kumaş örneklerini ve kalite kalite sunduk.
Müşterimiz kendi zevkine uygun sertex in anfora serisini beğendi daha önceki kumaşlarından çok memnun kaldıkları için aynı anfora serisini beğendiler. Kalite her zaman farklıdır tabiki sertex anfora serisinden koltukları kaplayıp müşterimizin evine teslim ettik.
Müşterimizin yorumu
Müşterilerimiz memnun kaldığında bizde mutlu olmaktayız. İşi kaliteli yapmak için kullanılan malzemeler çok önemli tabikide kumaşlar kalite kalite değiştiği için bazen müşteriler bizim kumaşları fabrikasyon ürünlerin kumaşlarıyla karıştırmaktadır. Biz kumaşları özel kesim aldığımız için bizim kullandığımız kumaşlar fabrikasyon ürünlerin kumaşlarından kalitelidir.
Elimizde bütün kalite kumaşlar mevcut olduğu için müşterimize aynı kumaşın çakmalarınıda gösteriyoruz ancak bu şekilde anlayabiliyorsunuz çünkü doğal olarak müşteri kumaşın kalitesinden anlamaz nerden bilsinki değilmi iki kaliteyi görünce daha iyi anlıyor.

Yaptığımız her işin arkasındayız bu nedenle kalite hep önceliğimiz olmuştur elimizden geldiği kadar işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz sonuçda müşteride olsa bizde olsak para kolay kazanılmıyor. İnsanların parası neden çöp olsunki. Koktuk döşeme işi kolay görünsede zor bir iştir. Eski koltuk tamamen yenilenip sıfır koltuk takımı olarak geri dönmektedir. Yani bir nevi koltuk doktoru da diyebiliriz:)) bize iletişim adreslerimizden ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız