Koltuk döşeme yaptığımız Bakırköy de oturan müşterimizin takımı

Bakırköy de oturan müşterimizin koltuk takımını yenileyip evine teslim ettik. Müşterimiz bizi internetten bulduğunu ve bizimle çalışmak istediğini belirtti evine misafir olduk koltuk döşeme ve sünger değişmi için anlaştık.
Bakırköy, Yeşilköy de oturan müşteirimiz daha önce koltuklarını başka bir döşemeciye yaptırdıklarını ve memnun kalmadıklarını belirtti bizde kendilerine beğenmezseniz ödeme yapmassınız diye garanti verdik çünkü daha önce döşeme yaptırıp pişman olmuşlar kendilerinde güven eksikliği oluşmuş gayet doğal bence piyasada ucuzcu kaliteden kaçan bir çok döşemeci mevcut.
Biz güler koltuk döşeme olarak elimzden geldiği kadar önce müşteri memnuniyeti diyoruz bu nedenlede kaliteden ödün vermiyoruz ucuz iş calmak demekdir kaliteden düşürmek demekdir.

Piyasada ucuz takımlar mevcuttur ucuz demek dediğim gibi kaliteden kaçarak yapılan ürünlerdir. Mağazacılar malını satmak için her ne kadar kaliteli deselerde ürünleri kullandıkca anlayacaksınız. Kumaşından, iskeletine kadar ikinci, üçüncü kalite ürünlerden yapılmaktadır.

Bakırköyde oturan müşterimizin koltuklarını kaplayıp evine teslim ettiğimizde kendileri yeni koltukdan farkı kalmamış diye gözlerine inanamadılar ve çok teşekür ettiler daha önce bir kaç koltuk döşemecisiyle de görüşmüşler bizi seçme nedenleri ise firmamıza internetteki yapılan yorumları okuyunca bizi seçtiklerinide söylediler. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Google ye güler koltuk döşeme ve kaplama yazdığınızda firmamıza yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız