Baza makası ve Baza amortisörü değiştirilir

İstanbul Başakşehir bölgesinde hizmet veren atölyemiz Güler koltuk döşeme Bazanızın işlevini kaybetmiş, deforme olmuş baza makasını, baza amortisörü nü değiştirmektedir. Zamanla her ürün deforme olmaktadır mekanizmalı ürünlerde genelde mekanizmalarda daha çok işlevini kaybetme yaşanmaktadır. İstanbul avrupa yakasında bir çok ilçede baza makası değişimi yapmaktayız.
Bağzı bazalarda zamanla gıcırtı sesleri çıkmaktadır zamanla bu gıcırtı uyku sağlığınıda bozmaktadır. Baza gıcırtısı yaşıyorsanız baza gıcırtısınıda gideriyoruz. Baza gıcırtısı yaşayan bir müşterimiz gıcırtıdan yaşadığı sorunları anlattı ve bizde gerekli işlemleri yaparak müşterimizin bazasındaki gıcırtıyı çözdük artık rahat bir uyku çekebilir. Sizde baza gıcırtısı, baza makası ve baza amortisörü sorunlarınızı güler koltuk döşeme atölyemizi arayarak tamir ettirebilir bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

İletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz ayrıca googleye güler koltuk döşeme yazarak müşteri yorumlarımızı ve atölyemizin adresini inceleyebilirsiniz. Atölyemiz 20 yılı aşkın bir süreçde koltuk döşeme sektöründe hizmet vermektedir. Her türlü eski ya da rengini beğenmediğiniz yeni koltuk takımının döşeme değişimi, sünger değişimi ve tamirini yapıyoruz. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Para bizim için ikinci plandadır bizde önce iş yapılır sonra müşteri yaptığımız ürünü beğenirse ödemesini yapar.

Fiyatlarımız kullandığımız malzemelere göre uygundur. Birinci kalite kumaş, birinci kalite sünger ve diğer malzemeler olsun birinci kalite kullanmaktayız. İletişim adresinden biz ulaşıp bilgi alabilirsiniz ayrıca whatsapp dan mesaj göndererek fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız