Özel ölçü sıfır koltuk takımı imalatımız esenyurt a teslim edildi

Özel ölçü sıfır koltuk takımı imalatımızı yapıp müşterimize teslim ettik. Daha önce esenyurtda bir müşterimize isteeiği modelde özel ölçü koltuk takımı yapmıştık bu müşterimizin bir akrabasına da sıfır koltuk takımı lağzım olduğunu ve bizi önerdiğini söyledi bizde kendilerini dükkanımıza davet ettik.
Eski müşterimizle dükkanımıza gelen yeni müşterimiz istediği modeli gösterdi bizde üzerinde çalışma yapıp kendilerini detaylıca bilgilendirdik. Kullanacağımız malzemeleri anlattık.
 
Sıfır takım için 7500 tl fiyat çıkdı pazarlığımızıda yaptık 7200 anlaştık ve siparişi verdiler. Kullandığımız malzemeler gürgen iskelet, 33 dns hr sünger ve birinci sınıf silinebilir kumaş.
Müşterimiz bir kaç yerdende fiyat aldığını bu takıma 12.500 tl fiyat verdiklerinide söyledi bizde diğer firmaların giderinin daha çok olduğunu dükkan kirası, çalışanlarının fazla olduğu gibi şeylerin fiyatlarda etkili olduğunu belirttik. Biz diğer firmalara asla karalamayız sadece mağazaların ucuza mal edip insanların parasının çöp olmasına karşıyız.
Sizde özel ölçü sıfır koltuk takımını en iyi malzemelerden yapılıp daha uygun fiyatlara sahip olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kullanacağımız malzemeleri ve iskeleti yapım aşamasında gelip görebilirsinizde tamamen şeffafız bu konuda. Güler koltuk döşeme ve kaplama atölyemize iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız