Koltuk döşeme ve kaplama eski ve yeni halleri

Kayaşehir 3 bölgede oturan müşterimizin koltuk takımının eski ve yeni haline görsellerde görebilirsiniz. Koltuk döşeme yapılan eski koltuk takımları yeni koltuk takımı almaktan daha mantıklıdır. Peki neden eski koltuk takımının kaplanması daha mantıklıdır? Günümüzde bir çok modelde koltuk takımı mevcuttur bazı takımlar çok ucuz fiyatlara satılmaktadır. 3-4 binliraya satılan ucuz koltuk takımları maliyetten kaçılarak yani malzeme kalitesini düşürerek yapılan kalitesiz ucuz takımlardır.

Ucuza alacağınız koltuk takımı en fazla 2 yıl sonra sorunlar çıkarmaya başlayacaktır. Ucuz takımın fiyatlarına aldanmayınız iyi bir takım en az 7-8 binlira civarındadır. Koltuk döşeme yapıldığında koltuğunuza kullanılacak malzeme kalitesini görebilir ve bilgi alabilirsiniz. Kumaş kalitesi ve sünger değişimi gerekliyse sünger kalitesini öğrenebilirsiniz. Bizim amacımız insanların parasının çöp olmamasıdır. Ucuz takım almak parınızı çöpe atmaktır. Eski koltuk takımınızdan memnunsanız kesinlikle döşeme yaptırmanız daha mantıklıdır.

Biz güler koltuk döşeme atölyesi olarak kalitemizi her zaman göstermişizdir. Googlede bizim işletmemizi görebilirsiniz. Müşterilerimizden birebir aldığımız yorumları okuyabilirsiniz.

Google deki işletmemizin linki Güler koltuk döşeme atölyesi bu linkle tıkladığınızda işletmemize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutumaktayız. Koltuk döşeme ve kaplama yapan bir çok firma vardır fakat dikiş kalitesi, kaplama kalitesi önemlidir.

Güvenilir firmaları tercih etmelisinizki sonrasında her hangi bir sorunla karşılaştığınızda muhattap bulasınız. Whatsapp dan resim atarak bizden de fiyat alabilirsiniz. Biz müşterilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıyoruz. İletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız