Zuhal topalın sette kullandığı karavanı yeniledik

Bize internetten ulaşarak iletişime geçtiler Zuhal hanımın sette kullandığı karavanın yenilenmesini istediler. Dükanımızı görmeye ve de kumaş seçimi için gelmek istediklerini belirtiler bizde tabi buyrun gelin dedik. Karavanı dükkanımıza getirdiler içinin yenilenbmesini ve sette kullanıldığını söylediler.

Kumaş seçimini silinebilir leke tutmayan kumaşlardan seçmek istediklerini belirttiler bizde kumaş örneklerini kendilerine sunduk ve seçimi yaptılar. Sünger değişimi yapılmasınıda belirttiler bizde sünger ve kumaş değişimi için fiyatımızı verdik ve anlaştık.

Karavanın perdelerininde değişeceğini söylediler perdecimiz le istediği tül perdeyi ve fonları seçtiler perde fşyatında da anlaştıktan sonra ne zaman işe başlayacağımızı ve ne zaman teslim edeceğimizi kendilerine anlattık. Ve randevu verdikten sonra söylediğimiz günde işi yapıp teslim ettik ve çok beğendiler. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Her müşterimize titizlikle hizmet vermeye çalışıyoruz. Perde ve koltuk döşeme işinde uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

İletişim adreslerimizden bize ulaşabilirisiniz. Whatsapp tan her zaman bilgi alabilirsiniz. Perde ve koltuk kaplama için bizi tercih edebilirsiniz İstanbul avrupa yakasında hizmet vermekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız