Kayaşehir perdeci, tül perde ve fon perde

Koltuk döşeme ve kaplama işinde ne kadar titiz olduğumuzu çalıştığımız müşterilerimiz bilir. Tül perde hizmetimizde başlamıştır aynı özveri ve titizlikle perde hizmetimizi de başlatmış bulunmaktayız. Tül perde modelleri ve çeşitlerimiz mevcuttur. Yeni fon modellerimiz mevcuttur. Atölyemize gelerek ya da evinize tül ve fon örneklerini getirerek seçebilirsiniz.


Perdeci işlerinizi istediğiniz ölçüde ve istediğiniz modeli yapıyoruz. Kayaşehir perdeci ve başakşehir perdeci arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tül perde fiyatlarımız uygundur piyasaya göre uygun tutuyoruz kaliteli tülleri açılışa özel fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.

Fon perde, stor perde, zebra perde gibi seçenekler mevcuttur. Kayaşehir perde işlerinize yardımcı olabiliriz. Tül perde fiyatları için beğeneceğiniz tülün kalitesine göre belirliyoruz. Perde hzmetimiz Başakşehir, Kayaşehir, Küçükçekmece, Esenyurt, Avcılar ve İstanbul Avrupa yakasında bir çok semte hizmetimiz vardır.

Kayaşehir perdeci, Kayaşehir tül perde, Kayaşehir fon perde işleriniz için iletişim numaramızdan bizi arayabilirsiniz. En güzel tül perde modelleri evinizi daha şık ve güzel gösterecektir. Mutfağınız için şık modeller, salonunuz için şık tül perde ve fon perde, oturma odanız için perde modellerini tercih edebilirsiniz.

Piyasada araştırın ve aynı tül perde için bizdende fiyat alın aradaki farkı göreceksiniz. Fiyatlarımız kısa süreliğine uygundur. Kampanyamız kısa süreliğnedir. Bu fiyatları bu kalitede hiç bir yerde bulamayacaksınız. Biz müşterilerimize değer vermekteyiz önemli olan para kazanmak değil müşteri kazanmaktır. Müşteri ne kadar memnun kalırsa o kadar tavsiye edilirsiniz. Bizim kalitemizi çalışınca siz de anlayacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız