Avcılar Ispartakule'de oturan müşterimizin evine yaptığımız tül perde

Avcılar Tahtakale mahallesi Ispartakule Bizim evler 6 sitesinde oturan müşterimizin sandalyelerini ve perdelerini yenileyip evine teslim ettik. Koltuk döşemeci ve perdeci ikisi bir arada hizmetimiz başlamıştır.
Müşterimiz bize internetten ulaşarak sandalyelerinin döşemesi ve perdelerinin yenilenmesi gerektiğini dükkanımıza gelmek istediğini söyledi bizde kendilerini davet ettik müşterimiz dükkanımıza gelerek sandalye döşemesi için kumaş seçimi yaptı. Perdeleri için de tül perde ve fon seçerek fiyatı belirledik ve kendisine fiyatımızı verdik.
Müşterimiz onay verdikden sonra evinden sandalyelerini ve perde içinde ölçüyü aldık. Kısa süre içinde sandalyeleri kapladık ve istediği tülden perdelerini yapıp evine teslim ettik. Müşterimiz yenilenmiş sandalyeleri ve perdelerini görünce memnun kaldı bizi yorumları okuyarak tercih ettiğini söyledi.

Müşterimizin memnun kalması bizi de memnun etti güler koltuk döşeme ve perde olarak müşterilerimize değer vermekteyiz. Koltuk döşeme ve perde işi tavsiye üzerine olduğu için müşterilerimizin bizi tavsiye etmeleri bizi sevindirmektedir.

Koltuk döşemeci ve perdeci arıyorsanız bizimle iletişime geçerek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Whatsapp tan resim atarak fiyat bilgiside alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız