Tül Perde ve Koltuk Döşeme Yaptığımız Müşterimiz

Güvercintepe de oturan müşterimizin koltuk takımı, tül perdesini ve fon perdesini yapıp evine teslim ettik. Müşterimiz bize koltuk kaplama için ulaştı eski koltuk takımını yeni gibi evine teslim ettiğimizde perdeleride size yaptırmak istiyorum dedi.

Müşterimiz tül perde modellerinden beğendi ve yanına fonlarıda beğendi istediği model ve renkten yapıp evine teslim ettik. Görsellerde gördüğünüz gibi müşterimizin evindeki koltuk takımını ve perdelerini biz yaptık.

Müşteri memnuniyeti önemlidir koltuk döşeme işinde bizimle çalışan müşterilerimiz bizi biliyor ne kadar titiz olduğumuzu. Tül perde bölümümüz yeni açıldığı için perde fiyatlarımız kısa süreliğine uygundur.
Müşterimizin yorumu
Tül perde modellerinde kısa süreliğine kampanya yaptık sizde perdeci arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kaliteli perde çeşitlerimiz mevcuttur. Piyasaya göre fiyatlarımız ugundur yeni açtığımız için kısa süreliğinedir. Her yerde bu kalitede tül perde bu fiyatlarını bulamazsınız.

Kaliteli tülleri kullanmaktayız. Piyasada ucuz tülleri kaliteli diye satan bir çok firma tanıyoruz biz fiyatı neyse onu müşterilerimize sunuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız