BAŞAKŞEHİR PERDECİ UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET

Yeni yerimizde tül perde hizmetimiz açılmıştır uygun fiyatlara güler koltuk döşeme ve perde olarak açılışmızı yaptık. siz değerli müşterilerimize perde hizmetinde kalite, uygun fiyat ve müşteri menuniyeti ön planda olarak hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.
Kayaşehir perdeci arıyorsanız Kayaşehire de hizmetimiz vardır. Ispartakule perdeci arıyorsanız ıspartakule ve Bahçeşehir çevresinede hizmetimiz vardır. Kaliteyi uygun fiyatlara sizlere sunuyoruz. Tül perde hizmetini yeni açtığımız için fiyatlarımız kısa süreliğine piyasanın altında olacaktır.
Koltuk döşeme sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmuşuzdur şimdide perde sektöründe de kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda düşünüyoruz. 2019 tül perde modelleri ve istediğiniz modeli yapıp evinize teslim ediyoruz.

Başakşehir perdeci ve tül perde modelleri için googleye güler koltuk döşeme ve perde yazınız konumda yerimiz çıkıyor gelin misafirimiz olun çayımızı için.

İletişim: 0543 265 72 28 bu numaradan arayarak ya da whatsapp tan bilgi alabilirsiniz. Perde ve perde modelleri için atölyemizi ziyaret edebilirsiniz.

Başakşehir, Kayaşehir, Ispartakule, Bahçeşehir ve İstanbulun bir çok semtine hizmet vermekteyiz. Bir telefon kadar yakınız. Bizimle çalıştığınızda kalitemizi ve hizmetimizi daha iyi anlayacaksınız efendim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız