KAYAŞEHİR 24 BÖLGE KOLTUK KAPLAMA

Kayaşehir 24 bölgede oturan müşterimizin koltuk takımına yüz değişimi yapıp teslim ettik. Müşterimizin eski koltuk takımını ve sandalyelerini 4 gün içinde yeniledik. Müşterimiz bize tavsiye üzerine ulaşmıştır daha önce bir akrabasının koltuk takımını yenilemiştik akrabasıda kendilerine bizi tavsiye ederek bizimle iletişime geçmişlerdir.
KAYAŞEHİR 24 BÖLGE KOLTUK KAPLAMA
Görüşmemizden bir kaç gün sonra evine misafir olduk ve fiyatımızı verdik düşüneceklerini söylediler ve bir hafta sonra bizi arayarak koltuk takımını bize kaplatmaya karar verdiklerini söylediler biz de kendilerine verdiğimiz tarihte ürünleri aldık söz verdiğimiz günde ise evine teslim ettik.
KAYAŞEHİR 24 BÖLGE KOLTUK KAPLAMA
Biz güler koltuk döşeme ve kaplama atölyesi olarak elimizden geldiği kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bazen müşterilerle fiyat konusunda anlaşamıyoruz çünkü biz müşterimizin parasının çöp olmasını istemiyoruz. Ucuz iş yapıpta takımı mahfetmiyoruz. Kaliteli malzeme ve iyi bir işcilikle ürünleri söz verdiğimiz ve müşterimizin istediği gibi yapıp teslim ediyoruz.

Koltuk kaplama fiyatlarını işin işciliğine ve gidecek kumaş metrajına göre vermekteyiz yani işin hakkı neyse onun fiyatını çıkarıyoruz. Yenilediğimiz koltuk takımları sıfır alınmış gibi eve teslim ediliyor bizde biliyoruz ucuza iş yapıpta sallama iş yapmayı fakat bizim kalitemize yakışmaz müşterimizin parası çöp olmasın. Bu devirde para kolay kazanılmıyor biz bunun bilincindeyiz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız