5 Levent Kiptaş konutlarındaki müşterimizin yenilenen koltuk takımı

5 Levent Kiptaş konutlarında oturan müşterimizin koltuk takımını ve sandalyelerini Sertex kumaşla kaplayıp teslim ettik. Alper bey bize internetten ulaştı kendisi koltuk döşeme atölyemize gelip koltuk takımını ve sandalyelerinin kaplanacağını belirtti. Alper bey ve eşi kumaş örneklerini inceledi ve Sertex in kumaşını beğendi ve fiyat için bizi evine davet etti.

Müsait bir günde Alper bey in evine misafir olduk koltuk takımını ve sandalyelerini inceledik metrajını çıkardık. Fiyat konusunda da anlaştık kendilerine randevu tarihini verip sıraya aldığımızı belirttik. Biz Güler koltuk döşeme olarak bir sistem belirledik ve bu sistemde ilerliyoruz. Elimizde iş varken diğer işi dükkana sokmuyoruz. Sıraya alıyoruz sırası geldiğinde alıyoruz yani koltuk takımı bizim dükkanda bekleyeceğine müşterinin evinde bekliyor bu sistemde müşteri madur olmuyor.

Müşterimizin yorumu


Alper bey in koltuk takımına sıra geldiğinde 3 gün de koltuk döşeme işini bitirip ürünleri müşterimizin evine teslim ettik. Sizde her türlü koltuk döşeme, koltuk kaplama ve koltuk yüz değişimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca googleye güler koltuk döşeme yazdığınızda googledeki işletmemizide inceleyebilirsiniz.

Googledeki işletmemizin konumu sizi atölyemize getirecektir konum doğrudur. Yanlız gelmeden ararsanız iyi olur çünkü bazen teslimatta ya da ürün telim aldığımızda dışarda oluyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız