Başakşehir 5 etap Aşiyan sitesinde oturan müşterimizin yenilenen koltuk takımı

Başakşehir 5 etap Aşiyan sitesinde oturan müşterimizin koltuk takımını istediği şekilde yenileyip evine teslim ettik. Müşterimiz koltuk döşeme için bizi internetten araştırmış ve iletişime geçmiştir. Biz de kendilerine müsait olduğunuz bir zamanda gelip koltuklara bakmamızı söyledik kendileri de müsait olduğu zamanı söyleyerek randevulaştık.
Müşterimizin evine kumaş örneklerinide götürerek renk seçimi ve kotluk takımında istediği değişikleri bizlere anlattı ve fiyat konusunda da anlaştıktan sonra kendilerine randevu verdik ve randevu tarihi geldiğinde ise kendilerini arayarak bilgilendirdik.

Müşterimizin kolttuklarına sünger değişimi ve döşeme değişimi yapıp teslim 3 gün içinde teslim ettik. Müşterimiz koltuk döşeme yaptırmak için başka yerlerede bakan müşterimiz google deki işletmemiz hakkında yapılan yorumları okuduğunu ve bu yüzden bizi tercih ettiğini anlatmıştır.
Biz güler koltuk döşeme olarak müşteri memnuniyetine önem vermekteyiz bu nedenlede her müşterimizden özellikle yaptığımız iş hakkında yorum istemekteyiz. Garantili çalışmamız ve yaptığımız her işin arkasında olduğumuz için müşterilerimiz bizden memnun kalmaktadır.

Koltuk döşeme işi özen isteyen, kalite isteyen ve ustalık isteyen bir iştir bu nedenle işi uzmanına bırakmak en doğrusudur. Koltuk kaplama, koltuk yüz değişimi kaliteli malzeme ile yapılmalıdır. Sünger ve kumaş kalitesi birinci sınıf olmalıdırki müşterilerimizin parası çöp olmasın.

Her türlü koltuk yüz değişimi için bize iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Whatsap tan resim atarak fiyat bilgisi alabilirsiniz fakat en sağlıklı fiyat görerek ve karşılıklı istişare yapılarak verilmelidir. Resimler bazen yanıltmaktadır bu nedenle sağlıklı fiyat verebilmemiz için koltuk takımını canlı görmek daha sağlıklı olandır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız