BAHÇEŞEHİR VADİTEPE'OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMI YENİLENDİ

Bahçeşehir Vaditepe evlerinde oturan müşterimiz Nurcihan hanım bize tavsiye üzerine ulaşarak koltuk kaplama için fiyat almıştır. Nurcihan hanım'ın koltuk takımı ve sandalyelerini daha önce başka bir firmaya kaplattığını fakat hiç memnun kalmadığını bize anlattı bizde gereken açıklamayı kendilerine yaptık.

Yeni hali
Nurcihan hanım bize sandalyelerinde değişiklik yapılacağını ve beğendiği bir modelin resmini bize göstererek bu modeli istiyorum demiştir. Daha önce kaplattığı sandalyeleri 2 ay içinde çöktüğünü de bize anlatmıştır ve tekrar aynı hüsranla karşılaşmasından korkuyordu bizde kendilerine gerekli açıklamayı yaptık.
Yeni hali
Nurcihan hanım'a garantili çalıştığımızı ve müşterilerimizi bir kerelik görmediğimizi anlattık yaptığımız her işin arkasında olduğumuzu anlattık.
Yeni hali
Müşterimiz koltuk takımının tertemiz koltuk döşeme yapılıp evine getirdiğimizde çok memnun kaldı ve kendisine konuştuğumuz neyse birebir aynısını yaptığımızı ve kontrol etmesini söyledik.
Yeni hali
Bizim sistemimizde müşterimiz koltuk takımını yapılıp evinde kontrol edip görmeden ücret talep etmiyoruz. Artı yaptığımız her işin arkasındayız. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Google'deki işletmemiz hakkında yapılan müşterilerimizin yorumları her şeyi anlatmaktadır.
Yeni hali
Yeni hali
Müşterimizin yorumu

Eski halleri
Müşterimizin koltuk takımına yapılan işlemler; süngerleri 32 dns gri süngerle değiştirilmiştir. Birinci sınıf 3 yıl garantili ithal kadife kumaş ile koltuk yüz değişimi yapılmıştır. Koltuk takımı ve sandalyelerin oturum bölümündeki lastikler değişmiştir. iskelette yapılması gereken ne var sa yapılmıştır. Nurcihan hanım'ın koltuk takımı sıfır koltuk takımı olarak evine teslim edilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız