BAĞCILAR BATIŞEHİRDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMI

Bağcılar Batışehirde oturan Abdullah bey in koltuk takımını teslim ettik. Abdullah bey bize tavsiye üzerine ulaşmıştır koltuk takımını istediği gibi zevkine göre bize döşemesini yeniletmiştir. Abdullah bey in evine gittiğimizde bize koltuk takımında istediği değişikleri anlattı bizde kendisine siz nasıl istiyorsanız koltuk takımınızı o şekil yapıp teslim edeceğimizi söyledik. Abdullah bey kumaş ve renk seçimi yaparak fiyat konusunda da anlaştıktan sonra takımı sıraya aldık.
Abdullah bey e ortalama bir gün vererek elimizdeki işin yoğunluğuna göre gelip koltukları alacağız dedik ve gelmeden öncede sizi biligilendireceğiz dedik. Dediğimiz günden bir gün önce Abdullah bey i arayarak kendisini bilgilendirdik.
Abdullah bey in koltuk takımını 3 gün de tertemiz yapıp teslim ettik. Bizim sistemimizde koltuk takımı dükkanda beklemiyor müşterimizin evinde bekliyor müşterimiz evinde koltuksuz kalıp mağdur olmuyor. Biz müşterilerimizi sıraya alarak elimizdeki iş bitmeden başka işi dükkana sokmuyoruz. Dükkandaki takım bittiğinde tesli ediyoruz ve sıradaki takımı alıyoruz.

Bu nedenle koltuk takımını aldıktan sonra 3-4 gün içinde teslim ediyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti hep önceliğimizdir. Kullandığımız kumaşlar birinci sınıf kumaşlardır.

Ucuz kalitesiz kumaşlar paranızın çöpe gitmesi demektir ayrıca ucuz koltuk takımlarıda paranızın çöpe gitmesi demektir. Eski koltuk takımınızın iskeleti sağlamsa kesinlikle atmayın arayın bizi birinci sınıf kumaşlarımızla yenileyelim paranız çöp olmasın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız