ARDIÇLI GÖL EVLERİNDEKİ MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMI

Ardıçlı göl evlerin'de oturan Özlem hanım'ın koltuk takımını yeniledik resimlerde eskisi ve yenisi mevcuttur. Özlem hanım bizi aradığında eski koltuk takımının birebir aynısı gibi yenilenmesini istedi. Daha önce başka firmalardan da teklif alan Özlem hanım bizi tercih ettiğini söyledi ve fiyatta anlaştık.
Yenisi
ESKİSİ

Özlem hanımın koltuk takımını 3 yıl garantili kumaşlarımızdan kaplayıp 1 gün içinde teslim ettik. Koltuklarınız hazır evinize getirelimmi dediğimizde kendisi çok şaşırmıştı daha önceki firmalar 15 gün süre vermişler.
Özlem hanım'ın yorumu
Bizim sistemde elimizde takım bitmeden başka takım almıyoruz ekibimiz sağlam olduğu için aldığımız takıma biran önce başlayıp bitirip teslim ediyoruz insanlar evinde koltuksuz kalmasın. Koltuk döşeme özen isteyen bir iş olduğu için ekibiniz sağlam olması gerekiyor bizimde ekibimiz koltuk döşeme işinde uzmandır.

Koltuk döşemeci arıyorsanız doğru adrestesiniz diye biliriz. Koltuk döşemeci piyasada çok olduğu için rekabette o kadar çok fiyatlar kullanılan malzemelere göre değişmektedir. Bizim amacımız kaliteli malzeme kullanarak insanların parasının çöp olmamasıdır.

Biz başka firmaların fiyatlarına bakmıyoruz biz fiyat hesaplaması yaparken koltuk takımına giden metraja göre ve en iyi malzemelerden fiyat çıkarıyoruz. Kullandığımız malzemeye göre en uygun fiyatı çıkarıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız