ESKİ KOLTUK TAKIMI MODEL DEĞİŞİKLİĞİ OLUR MU?

Eski koltuk takımlarında model değişikliği sıkca sorulan sorular arasındadır. Model değişikliğinde genelde chester modeline cevrilmesi talep edilmektedir. Eski koltuk takımının chester modeline cevirilmesi için eski koltuk takımının iskeleti çok önemlidir. Chester takımlarının iskeleti özel yapım olduğu için eski koltuk modelinin kapitone yapılması için düğme çekilmeye müsait olması gereklidir.
Yenisi
ESKİ KOLTUK TAKIMI MODEL DEĞİŞİKLİĞİ OLUR MU?
Her koltuk takımı chester modele cevirilemez çünkü chester modelinin iskeleti özel yapılmaktadır. Bazı koltuk takımları chester modele çevirilebilir fakat maliyet arttığı için koltuk takımınızın modeli olduğu gibi kalsa daha sağlıklı olur derim.
Eskisi
ESKİ KOLTUK TAKIMI MODEL DEĞİŞİKLİĞİ OLUR MU?
Chester takımları kullanışlı değildir sadece görünüş olarak güzel durmaktadır. Chester takımları uzun vadede temizliği zordur kapitone aralarına gtiren tozu temizlemek zamanla sıkıcı hale gelebilir.

Koltuk takımınızın model değişikliğine müsait olup olmadığını canlı keşif yapılması durumunda ortaya çıkmaktadır. Evinize geldiğimizde koltuk takımınızı inceleyerek ve karşılıklı fikir alışverişi yapılarak ne gibi değişiklik yapılır ya da yapılmaz beraber karar vermeliyiz.

Fotoğrafta bazen yanılmalar olduğu için canlı görmek daha sağlıklıdır. Koltuk takımını kaplarken müşteri nasıl istiyorsa biz aynısını yapıp teslim etmekteyiz. Örneğin resimde gördüğünüz modelin eski halinden temizlik yönünde şikayet eden müşterimiz yenisinin düz olmasını istedi bizde müşterimizin istediği şekilde koltuk takımını yenileyip teslim ettik.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız