PAŞA GURME'NİN OFİS KOLTUKLARINI YENİLEDİK

İkitelli Biksan sanayi sitesinde Paşa gurmenin ofisinin koltuklarını yeniledik. Paşa gurme'nin sahibi tercümanları vasıtasıyla bizi internetten bulup görüşmek için randevulaştık. Paşa gurmenin sahibi Suriyeli olduğu için tercuman vasıtasıyla görüştük. Bize daha önce iki firma ile daha görüştüklerini söylediler.
PAŞA GURME'NİN OFİS KOLTUKLARINI YENİLEDİK
Deriyi kendilerinin alacaklarını söyledikleri için bizden koltuklara kaç metre deri gideceğini hesaplamamızı istediler bizde göz kararı 24-26 metre gider dedik. Paşa gurmenin Suriyeli olan sahibi koltuklarını bizim yapmamızı istediğini tercümanına söyledi bizde işcilik fiyatımızı verdik. Pazarlık sünnettir pazarlıkta yaptılar ve anlaştık işi bize verdiler. Paşa gurmenin koltuklarını 3 günde yapıp teslim ettik.
PAŞA GURME'NİN OFİS KOLTUKLARINI YENİLEDİK
Koltukları eskisi gibi birebir yaptık kendileri çok memnun kaldı ve bundan sonra bizimle çalışacaklarını söylediler.

Bunları anlatmamım nedeni kumaş müşteriye ait olduğunda bazı döşemeciler kumaş metrajını yüksek söyleyerek müşterileri mağdur etmekteler. Paşa gurmeye gelen diğer iki döşemecinin fiyatları ise işcilik 1.000 ve 1.200 tl işcilik fiyatı vermiş derinin metrajını yüksek tutarak derinin metresinden kazanmak istemişler. Paşa gurmenin sahibi ise daha önce ofis koltuklarına kaç metre gideceğini hesaplatmış ve o iki firmayada işi vermemiş. Biz kaç metre deri gidiyorsa o nu söyledik ve kalitemize güvendiğimiz için 1.700 tl işcilik fiyatı verdik ve anlaştık.

Paşa gurmenin sahibi özellikle diğer gelen firmaların kendilerini tatmin etmediği için işi bize verdiğini söyledi çünkü biz işin hakkı neyse o nu istiyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bizim işte kaliteli malzeme ve kaliteli işcilik çok önemlidir. Kalitesiz işcilik müşteri kaybettirir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız