ISPARTAKULE BURGER KİNG İN SAHİBİ GÖKHAN BEYİN KOLTUK TAKIMI YENİLENMİŞTİR

Ispartakule de Burger King in sahibi Gökhan bey in koltuk takımını yenileyerek Esenyurttaki yeni evine teslim ettik. Gökhan bey in koltuk takımı gayet konforlu olduğu için atmak istemedi bizimle iletişime geçerek neler yapabileciğimizi kendisine anlattık.
Kendisi birinci sınıf nubuk kumaşından kaplanmasını istedi ve fiyat olarak bu takıma orjinal nubuk kumaştan 3,500 tl ye anlaştık ve yapım için teslim aldık. Tek tek söküp kalıplandırdık sonrasında aynısı gibi tekrar dikip çakımını yaptık. Gökhan bey koltukların yeni halini gördüğünde çok şaşırdı koltuklarının eskisi gibi görünümü değişmeden yenilendiğine inanamadı.

Bizden önce başka firmalarla da görüştüğünü ve 15 gün teslim süresi verdiklerini söylemiştir. Biz Gökhan bey e en fazla 3-4 gün içinde teslim edeceğimizi söylemiştik ve söz verdiğimiz gibide 3 gün içinde teslim ettik. Bu nedenle çok şaşırdı ayrıca çokta memnun kaldı.

Burdan yaptığımız takımların hepsi olmasada zaman buldukca bazılarını ve müşterilerimizin bize anlattıklarını ve ürünleri teslim ettikten sonraki duygularını paylaşmaya çalışıyorum. Bizim sektörde yaptığınız iş reklamınız oluyorki biz de kaliteyi ve müşteri memnuniyetine her zaman öncelik vermekteyiz.

Koltuk döşeme işi ustalık isteyen bir iştir 20 yılı aşkın tecrübemizi kendi atölyemizde hayata geçirdik ve müşterilerimize hizmet vermeye başlamadan önce kurrallarımızı koyduk.

1 kural müşteri memnuniyeti,
2 kural kalite,
3 kural verilen sözü tutmak,

Daha önce işci olarak çalıştığımız firmalrdaki olumsuz tecrübeleri ele aldık bu kuralları kendimize prensip edindik. Bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız