ESKİ KOLTUK YENİLEME FİYATLARI

Eski koltuklarınızı yeniletmek istiyorsanız size yardımcı olabiliriz. Eski koltuk yenileme mantıklımıdır? eski koltuklarınızın iskeleti sağlamsa kesinlikle mantıklıdır. Şuan yeni koltuk takımları kalitesiz malzemelerden yapılmaktadır. İyi bir koltuk takımı fiyatları ise 7-8 binliradan aşağı değildir.
YENİSİ
Eski koltuk yenileme fiyatları ise gayet uygundur. Normal bir koltuk takımının sünger ve yüz değişimi yaklaşık 2200-2800 tl arasında değişmektedir. Bu fiyatlara en iyi malzemelerden yapılmış sıfır koltuk takımı almış olacaksınız.
ESKİSİ
Biz eski koltuk takımınızı evinize misafir olduğumuzda önce inceliyoruz iskeleti sağlamsa yenileme masrafına değecekmi ya da masraf yapmanıza değmeyecekmi söylüyoruz. Sünger değişimi gerekli ise sünger değişimi yapılmasını da söylemekteyiz. Müşterilerimiz bazen model değişikli talep etmektedir model değişikliğine uygunsa koltuğun iskeleti değişiklik yapıyoruz. En güzel koltuk döşeme modelleri ni yapıyoruz. Koltuğunuzu ister eskisi gibi bire bir aynısını isterseniz model değişikliği yapıp teslim ediyoruz.
YENİSİ
 ESKİSİ
Eski koltuk yenileme aşaması ise koltuklarınızı dükkanımıza getirdiğimizde söküp iskelet haline getirmekteyiz. İskelet haline gelen koltukların yapılması gereken tadilatı varsa kontrol edip tadilatlarını yapmaktayız. Sıfır koltuk nasıl yapılıyorsa iskeleti sıfır hale getiriyoruz. Sonrasında yenileme işlemini kaliteli malzemelerden kullanarak bitiriyoruz.
YENİSİ
 ESKİSİ
Eski koltuk takımınızı evinize sıfır koltuk takımı olarak teslim ediyoruz. Müşterilerimizi her türlü güvenceyi de sağlamaktayız. Yapım aşamasında yapılan işlemleri ve kullanılan malzemeleri görmeleri için dükkanımıza misafir olabilirler ayrıca yapım aşamasında aşama aşama resim çekip müşterilerimize koltuklarının yenilenirken resimlerini atıyoruz.

Birinci hedefimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Sizde gönül rahatlığıyla bizimle çalışabilirsiniz. Fiyat konusunda da elimizden geldiği kadar en uygun fiyatı çıkarmaya çalışmaktayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız