CHESTER KOLTUK SIFIR DAN YAPILARAK TESLİM EDİLMİŞTİR

Chester sıfır koltuğu en iyi malzemeden yapıp teslim ettik. En iyi malzeme dediğimiz gürgen iskelet, 32 dns sünger ve 2 yıl garantili kumaştır. Her imalatcı bu malzemeleri kullanmamaktadır. Mağazalar imalatcıda genelde ucuz malzemelerden yapıp ucuza satın almak ister. Biz kesinlikle ucuz malzemeye karşıyız çalıştığımız yer mağazada olsa birinci sınıf malzeme fiyatı verip mağazanın işine gelirse anlaşmaktayız.
Neden ucuz malzeme kullanmıyoruz? Ucuz malzeme koltuğu alacak müşterinin parasını çöpe atması demektir. Müşteri koltuğu ucuza aldığında en fazla 1 yıl geçmeden şikayet etmeye başlar. Piyasada oturulabilir iyi bir koltuk takımı 5-6 binliradan aşağı değildir.

Piyasada 1,350 tl 2,000 tl 3,000 tl 4,000 tl ye sıfır koltuk takımı satan mağazalar var. Bu koltuk takımları kısa süre içinde deforme olmaktadır. Kullanan bilir diyebiliriz. Size gerçek bir olayı anlatacağım yakın akrabamız 3,000 tl ye koltuk takımı aldı 3 ay sönra yanıma geldi ve dediki yeni aldığım koltuk takımını alın bana yenisini yapın dedi yalansa eğer ALLAH var.

Yüz değişimi yaptığımız bir çok müşterimizden ucuza aldık fakat memnun kalmadık keşke ucuza almasaydık diye şikayetler duymaktayız. Eski koltuk takımınızın yüz değişimi ve sünger değişimi en fazla 2500 tl tutar tabi normal bir koltuk takımı olursa.

Koltuk döşeme modelleri içinde koltuk takımını görmek gerektiğinide unutmayalım. Koltuk takımında yapılacak model değişikliği ise koltuk takımının iskeletine bağlıdır. Detaylı bilgi almak için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız