BEZİRGANBAHÇE DE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK DÖŞEMESİ YENİLENMİŞTİR

Küçükçekmece, Halkalı, Yenidoğan, Bezirganbahçe de oturan müşterimizin eski koltuk takımını sünger ve yüz değişimi yaparak evine teslim ettik. 4 Yıl önce başka iş yaptığımız müşterimizin tavsiyesi üzerine bizi arayarak koltuk döşeme değişimi yaptıracağını anlatmıştır.
BEZİRGANBAHÇE DE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK DÖŞEMESİ YENİLENMİŞTİR
Bizde görüşme sonrası müşterimizin evine misafir olduk koltuklarını inceledik kumaş ve renk seçimi sonrası müşterimiz sünger ve yüz değişimi için bizden fiyat iste 2400 tl ye anlaştık. Müşterimiz başka bir kaç firmayla da görüştüğünü bize söylemiştir.

Müşterimizin yorumu

Bizi tavsiye eden müşterimize 4 yıl önce iş yapmıştık eğer 4 yıl sonra tavsiye ediliyorsanız kesinlikle işinizi iyi yapıyorsunuz demektir. Şunuda belirteyim 4 yıl önce dükkanımız yoktu sadece akşamları ek iş olsun diye bu işi yapıyorduk normalde Maskoda başkasının koltuk döşeme atölyesinde çalışıyorduk.

Bezirganbahçe koltuk döşeme

Müşterimize kullanacağımız malzeme kalitesinin 1 sınıf olduğunu, kendisinin çalışma aşamasında da dükkanımıza gelip misafir olabileceğini malzemeleride yerinde görüp inceleyebileceğini dilersede malzeme kalitesini araştırabileceğini söyledik. Kendisiyle anlaştıktan sonra koltuk takımını teslim alarak 3 gün içinde söz verdiğimiz gibi en iyi malzemeden koltuk takımını yenileyip teslim ettik.

Bezirganbahçe koltuk kaplama

Googlede işletmemiz hakkında yapılan yorumları Güler koltuk döşeme diye arama yaparak okuyabilirsiniz. Müşteri kaybetsekte kalite her zaman önceliğimizdir. Piyasada çok ucuza yapılan işler ucuz kalitesiz malzemeyle yapılmaktadır ve sonrasında müşterileriniz arkanızdan beddua eder. Sonuçta para kolay kazanılmıyor beddua almaktansa müşteri kaybetmeyi tercih ederiz. İletişim bölümünden bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız