BAŞAKŞEHİR DEPREM KONUTLARINDA OTURAN MÜŞTERİMİZİN KÖŞE KOLTUĞU YENİLENDİ

Başakşehir Deprem konutlarında oturan müşterimiz koltuklarını yeniletmeye karar verdikten sonra bizimle bir ay önce iletişime geçmiştir. Bir ay boyunca köşe koltuğunu yüzletme yaptırmak için koltuk döşemeci aramıştır. Köşe koltuğu için tekrar bizimle iletişime geçerek bize yaptırmaya karar verdiğini bize söyleyerek yapılmasını istemiştir.
BAŞAKŞEHİR DEPREM KONUTLARINDA OTURAN MÜŞTERİMİZİN KÖŞE KOLTUĞU YENİLENDİ
Evine gittiğimizde yaptığımız işleri Facebook sayfamızdan incelediğini ve Googlede işletmemiz hakkında yapılan yorumları okuduğunu bize söylemiştir. Yaptığımız işler hakkında olumsuz yorum görmediğini ve diğer firmalardan farkımız olduğunu görmüştür.

Müşterimiz köşe koltuğu için silinebilir birinci sınıf tay tüyü kumaşı seçerek köşe koltuğunu yenilemek için anlaştık. Piyasada tay tüyünün bir çok benzeri bulunmaktadır. Bizim kullandığımız kumaşlar garantilidir bu yüzden ucuz kumaşlara görede pahalıdır.

Resimdeki köşe koltuğunu kaplama yaptırmak için 1200 tl fiyat vermişler biz 2000 tl ye kapladık. Arada 800 tl fiyat farkı müşterimiz yinede bizi seçmiştir. Sizce kötümü yapmış hayır müşterimiz 1200 tl ye kaplattırsaydı en fazla bir yıl sonra tekrar kaplattırmak zorunda kalacaktı ve parasını çöpe atacaktı.

2000 tl ye birinci sınıf kumaşla kaplattığı için en az 7-8 yıl daha koltuğunu kullanacaktır. Müşterimiz parasını çöpe atmamış oldu ve çokta memnun kaldı. Koltuk döşeme fiyatları ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız