KOLTUK KAPLAMA MODELLERİ KOLTUK DÖŞEME MODELLERİ

İyi bir koltuk takımı almak isteyenler 5-6 binlirayı gözden çıkarması gerekir. 5-6 binliradan aşağıya satılan ucuz koltuk takımları bilindiği gibi ucuz ve kalitesiz malzemelerden yapılarak satılmaktadır. Koltuk takımı alırken ağırlığına bakın eğer koltuk ağırsa bilinki suntadan yapılmıştır. Şuan sunta başta olmak üzere ince profil ve palet tahtasından koltuk takımı iskeleti yapılmaktadır.
Yenisi
Bu nedenle size tavsiyem koltuk takımınızın iskeleti sağlamsa kesinlikle atmayınız. Koltuk takımınıza yüz değişimi yaparak şu anki satılan sıfır koltuk takımlarından daha kalite olacaktır. Koltuk kaplama modelleri sizin koltuğunuzun iskeletine göre değişmektedir. Koltuğunuzda model değişikliği müsaitse model değişikliğide yapılabilir.
Eskileri
Koltuk döşeme modelleri için öncelikle evinizde koltuğunuza keşif yapılması gereklidir. Koltuğunuz incelendiğinde karşılıklı istişare ile yapılacak modele karar verilmesi gerekir.

Günümüzde rekabetin artması koltuk imalat eden firmalarında ucuz malzemeyle imalat edip ucuza satabilmesi için yönlendirmektedir. Eski koltuk takımları şuanki koltuk takımlarından kat kat daha kalitelidir. Koltuğunuz eskiyse kesinlikle yüz değişimini önermekteyiz.

Koltuk döşeme ciddiyet ve kalite isteyen iştir. Koltuklarınızı bize kaplatmanızda şart değil bu sektörde bir çok firma vardır. Fakat dikkat etmeniz hususlar koltuğunuzu hangi firmaya kaplattırırsanız kaplatın kaliteli kumaş seçiminden vazgeçmeyiniz.

Evinizde devamlı kullandığınız koltuk takımınızı ucuz kumaşlarla kaplatırsanız sonunda pişman olursunuz ve paranızı çöpe atmış olursunuz. Koltuk kaplama ortalama 1800 ile 2500 arası kaliteli silinebilir kumaşla yapılabilir. Bazı müşterilerimiz 2500 e yeni koltuk alırım diyor fakat 2500 alacağı yeni koltuk 1 yıl kadar gitmiyor 1 yıl sonra pişman oluyorlar.

Bu olaylar sık başımıza geldiği için siz değerli müşterilerimizi bilgilendirme gereği duydum. Koltuk kaplama modellerini görmek için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/gulerdoseme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız