İKİTELLİ KÖYİÇİNDE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUKLARI YENİLENMİŞTİR

İstanbul İkitelli Köyiçin de oturan müşterimizin koltuklarını yenileyip teslim ettik. Müşterimiz tavsiye üzerine bizimle iletişime geçerek koltuklarını yüzletmek istemiştir.
Yenisi
Evine kumaş örnekleriyle giderek istedği kumaşı seçip bize eskisi gibi birebir aynısı olacağını belirtmiştir.
Eskisi
Müşterimiz kumaşı beğendikten sonra notumuzu aldık ve sonra koltuk takımını yüzlemek için teslim aldık. 3 gün gibi kısa süre içinde eski koltuk takımını aynısı gibi yenileyip teslim ettik.
Yenisi
Koltuk döşeme işinde işcilik ve kullanılacak kumaş kalitesinin iyi olmasını her zaman müşterilerimize söylemişizdir söylemeye de devam edeceğiz.
Müşterimizin Yorumu
Koltuk döşeme fiyatları için ve koltuk döşemeci arıyorsanız doğru yerde olduğunuzu söyleyebiliriz. Koltuk kaplama yaptıracak kişiler öncelikle güven ister biz garantili çalıştığımız için işimizin her zaman arkasında olduğumuzu her seferinde söylemişizdir.

Kaliteli işcilik ve kaliteli malzeme koltukların ne kadar güzel kaplandığını göstermektedir bu nedenle evinizde devamlı kullanacağınız koltuk takımınızı ucuz malzemeyle kaplatmayın derim arasında en fazla 300 ya da 400 tl oynar. İyi malzeme 7-8 sene rahat giderken ucuz malzeme en fazla 1-2 sene gider. Paranızı çöpe atmayın derim tabiki yinede son kararı siz vereceksiniz. Koltuk döşeme fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız