ESENKENT TE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMINI YENİLEDİK

İstanbul Esenkent te oturan müşterimiz araştırma sonucu bizi internette bulmuştur. Müşterimiz bir kaç yerden de teklif aldığını koltuk yüzletme konusunda anlaştığımızda bize söylemiştir. Bizimle görüşme sağladığında bizim fiyatlarımız ve kullandığımız kumaş kalitesi daha çok hoşuna gitmiştir.
ESENKENT TE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMINI YENİLEDİK
Kendisi işletmemiz hakkında yaptığı yorum da da belirtmiştir. Esenkent koltuk döşeme firması arayışı sonrası internetten bizi bulması sonucu koltuk takımını yenileyip teslim ettiğimizde işletmemiz hakkında yaptığı yorumdan ne derece memnun kaldığını anlayabiliriz.

Müşterimizin yorumu

Müşterimiz koltuk kaplama yaptırmadan önce eski koltuk takımının birebir aynısının değişmemesini istemiştir. Başta biraz tereddütte olsada bizimle anlaşma sağlayarak koltuklarını bize emanet etmiştir.
ESENKENT TE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUK TAKIMINI YENİLEDİK
Koltuk yüzleme esnasında fotoğraflarla yapılışını aşama aşama kendisini bilgilendirdik. Birinci sınıf kumaş ve kaliteli işcilikle kısa sürede eski koltuk takımını yenileyip teslim ettik.

Sizde eski koltuklarınızı bize emanet ederek eskisinden daha iyi bir şekilde teslim alabilirsiniz. Koltuk döşeme hakkında bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. İşini ciddiye alan bir firmayız kalite ve müşteri memnuniyeti herzaman birinci hedefimizdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız