BAYRAMTEPE'DE İKAMET EDEN MÜŞTERİMİZİN ESKİ KOLTUKLARI YENİLENMİŞTİR

Başakşehir Güvercintepe'de oturan müşterimizin eski koltuklarını yenileyerek model değişikliğide yaparak teslim ettik. Eski adı Bayramtepe olarak bilinen Güvercintepe'deki müşterimiz yeni koltuklarını gördüğünde çok beğenerek şaşırmıştır.
GÜVERCİNTEPE'DE OTURAN MÜŞTERİMİZİN ESKİ KOLTUKLARI YENİLENMİŞTİR
Eski koltuklarından eser kalmadığını gözleriyle görünce bizlere çok teşekür etmiştir.

Güvercintepe koltuk döşeme

Müşterimizin koltuklarına yapılan işlemler; süngerleri 32 dns gri sünger ile değişmiştir. Kumaşı nubuk kumaşının en kalitelisiyle kaplanmıştır. Sıradan oturma grubu kapitone dikişleriyle yep yeni bir takıma dönüşmüştür.
GÜVERCİNTEPE'DE OTURAN MÜŞTERİMİZİN ESKİ KOLTUKLARI YENİLENMİŞTİR
Resimleri çekerken güneş yansıması olduğu için resimler biraz açık çıkmıştır bu sizi yanıltmasın lütfen. Piyasada nubuk kumaşının en iyisi diye çakma nubukları kullanarak insanları yanıltmak tadırlar. Mağazalarda nubuk kumaşı şuan modadır fakat bu orjinal nubuk değildir. Bir çok firma çakma nubuk kullanarak piyasada satmaktadırlar.

Çakma nubuk orjinal nubukla görünümü neredeyse birebir aynıdır. Çakma nubuğun metresi 25 tl iken orjinalın metre fiyatı 45 tl yi bulmaktadır. Bu nedenle ise ucuz takım satmak için çakması kullanılmaktadır.

Orjinal nubuğun ömrü  10 yılı rahat geçerken çakma nubuk ise 1 ya da 1,5 yıl sonra deforme olmaktadır. Koltuğumun ömrü uzun olsun diyorsanız orjinalden şaşmayın diyoruz.

Biz müşterimize gittiğimizde bütün kumaşların orjinalini ve çakmasını gösteriyoruz ki müşterimiz aradaki kaliteyi daha iyi anlasın, anlasınki piyasada insanları kandırmaya çalışanlara fırsat vermesinler. Koltuk döşeme işi titiz ve kalite isteyen bir iş olduğu için işcilik ve kullanılan kumaş çok önemlidir. Koltuk yüzletmeyi düşünüyorsanız bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız