BAŞAKŞEHİR 1 ETAPTA OTURAN MÜŞTERİMİZİN KLASİK TAKIMINI YENİLEDİK

İstanbul Başakşehir 1 Etapta oturan müşterimizin eski klasik takımını yenileyerek evine teslim ettik. Müşterimiz eski klasik koltuk takımını baya bir sene önce özel yaptırmıştır.
Yüzü ve süngerleri deforme olduğu için yenilemeye karar vermiştir. İnternetten arama yaparak koltuk döşeme firmalarını araştırmış ve bizi seçmiştir.
Müşterimiz koltuklarını yenilemeden önce daha önce koltuk kaplama yaptıran komşularının şikayetlerini bize anlatmıştır. Bazı komşularının koltuk döşeme ye verdiklerini ve 20 günde gelmediğini ayrıca döşemeden memnun kalmadıklarını birer birer anlattılar.
Kendilerini dinledikten sonra bizde fikir alışverişi yaparak şu gün gelir alırız dedik ve 3-4 gün için de tertemiz teslim ederiz dedik. Müşterimiz tereddüt içinde olsada anlaştık.

Dediğimiz günde evine gelip koltukları aldık 4 gün içinde eski koltuk takımını yenileyip evine teslim ettik. Müşterimiz yenilenmiş koltuk takımını görünce çok memnun oldu evindeki başka çekyatıda yeniletmek için bize verdi.

Eski çekyatını yenileyip evine teslim ettiğimizde ise komşuları evine geldiğinde koltuk takımının aynısı nerden sıfır aldın demişler. Müşterimiz ise yeni almadığını eskilerin yüzünü ve süngerlerini değiştirttiğini söylemiş işciliğimizden sadece müşterimiz memnun kalmamış komşularıda çok beğenmiş.

Sizde koltuk takımınızı yeniletmek istiyorsanız detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Google Aramada: Güler Koltuk Döşeme

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız